Adidas pune sare pe rana: Ce au scris nemtii pe contul lor de Twitter dupa finala de la Australian Open

Adidas pune sare pe rana: Ce au scris nemtii pe contul lor de Twitter dupa finala de la Australian Open

Citeste si: FOTO Halep, ce tarie de caracter: Simona a postat poza zilei pe Instagram, dupa finala pierduta la Melbourne CTP, o analiza si o greseala: Ce a spus reputatul jurnalist dupa o noua finala pierduta de Simona Halep Serena jubileaza dupa victoria lui Wozniacki: "Nu mai pot sa dorm de bucurie!

acum 73 luni (27 Jan 2018)

Simona Halep a jucat la Melbourne cu rochita rosie comandata de pe internet din China, iar multi au spus ca ea i-a purtat noroc Simonei. Din pacate, ultimul act a fost castigat de Caroline Wozniacki, sportiva sponsorizata de Adidas.

Imediat dupa triumful danezei de 27 de ani, aceasta firma de echipament sportiv a salutat rezultatul.

Totusi, dupa cum "Adevarul" a scris aici, brandul a fost criticat puternic de legendara Martina Navratilova pentru modul in care s-a comportat in relatia cu Simona Halep.

Citeste si:

FOTO Halep, ce tarie de caracter: Simona a postat poza zilei pe Instagram, dupa finala pierduta la Melbourne

CTP, o analiza si o greseala: Ce a spus reputatul jurnalist dupa o noua finala pierduta de Simona Halep

Serena jubileaza dupa victoria lui Wozniacki: "Nu mai pot sa dorm de bucurie! Dezvaluiri emotionante facute de Darren Cahill

Tatal lui Halep explica: "Wozniacki a fost norocoasa!". Sunt trista, poate a patra oara va fi cu noroc" Fii puternica, Simona: Halep ramane in grupul romanilor invinsi in finalele de Grand Slam. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro