Adevarul te mediteza pentru Capacitate 2015. Rezolvarea problemelor de matematica, la Adevarul Live de la 14:00

Adevarul te mediteza pentru Capacitate 2015. Rezolvarea problemelor de matematica, la Adevarul Live de la 14:00

Pe langa lectiile care vor acoperi toate disciplinele la care se sustin probe de examen, in cadrul campaniei "Adevarul de mediteaza pentru Bac si Capacitate 2015" vom avea si lectii de consiliere si de orientare profesionala.

acum 98 luni (9 Apr 2015)

Adevarul.ro vine in ajutorul elevilor din clasele terminale de la gimnaziu si liceu, pentru ca acestia sa promoveze cu note cat mai mari, examenele nationale din vara. Astfel, in aceasta saptamana, elevii pot urmari in direct, la Adevarul Live, lectiile video in care profesori de la licee de top din Bucuresti le vor arata cum se rezolva modele de subiecte de examen pentru BAC si Capacitate. Pe langa lectiile care vor acoperi toate disciplinele la care se sustin probe de examen, in cadrul campaniei "Adevarul de mediteaza pentru Bac si Capacitate 2015" vom avea si lectii de consiliere si de orientare profesionala.

Astfel, luni si marti, profesoarele Ecaterina Stanca de la Colegiul national "Tudor Vianu" si Corina Buzoianu de la Colegiul National Spiru Haret" au sustinut lectiile video la Romana, unde au rezolvat in direct subiecte de examen.

Miercuri, profesorul Alexandru Constantinescu de la Colegiul National "Spiru Haret" din Bucuresti a predat prima lectie video la Matematica, pentru elevii care vor sustine la vara Evaluarea Nationala. Campania continua in vacanta de primavara cu primele lectii video pentru Bacalaureat, la Limba si Literatura Romana, atat pentru examenele scrise, cat si pentru examenul oral de Romana. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro