Adevarul Live, ora 13.00. Toni Grecu face "Superjurnal" umoristic la Digi 24

Adevarul Live, ora 13.00. Toni Grecu face

Echipa Serviciului Roman de Comedie (SRC) revine pe TV dupa ce a incetat colaborarea cu postul Antena 1, anul trecut. Noul "Superjurnal", de la Digi 24, va fi "o emisiune de stiri comentate, opinii, reportaje originale si interviuri cu personalitati marcante ale vietii publice de la noi", dupa cum a declarat Toni Grecu. Poate ca duminica seara, pe 1 martie, de la ora 22.00 publicul va avea parte de o experienta noua. "Publicul s-a atasat atat de puternic de anumite sigle incat nu-l mai poti lua cu tine" Intreruperea brusca a proiectului SRC, la Antena 1, v-a afectat? Toni Grecu: Din pacate experienta transferului de vedete de la Pro TV la Antena 1 a fost un esec. Publicul s-a atasat atat de puternic de anumite branduri, incat nu-l mai poti lua de acolo cu tine. Vaporul televiziunii generaliste e atat de mare, incat publicul nu se prinde de schimbare din prima. Vrem sa aratam ca putem sa facem si altfel de spectacol de comedie.

acum 91 luni (25 Feb 2015)

Echipa Serviciului Roman de Comedie (SRC) revine pe TV dupa ce a incetat colaborarea cu postul Antena 1, anul trecut. Noul "Superjurnal", de la Digi 24, va fi "o emisiune de stiri comentate, opinii, reportaje originale si interviuri cu personalitati marcante ale vietii publice de la noi", dupa cum a declarat Toni Grecu. Productia va fi lansata duminica, 1 martie, atunci cand postul TV aniverseaza trei ani de existenta.

"Superjurnalul" va aduce, in fiecare duminica, in casele telespectatorilor Digi24, o viziune amuzanta si amuzata asupra realitatii de zi cu zi: "Vom face glume pe seama stirilor reale.

Cele mai importante declaratii:

"Adevarul": Ce va aduce nou "Superjurnalul" de la Digi24? Nu va mai fi un program de fictiune, ci unul bazat pe actualitate, pe stiri. Daca Serviciul Roman de Comedie era bazat pe fictiune, de data asta ne bazam pe actualitate. Daca nu e negativa, publicul nu prea e interesat, din pacate. Emisiunea seamana unui jurnal de stiri, numai ca cei care prezinta sunt umoristi, iar cei care o scriu sunt jurnalisti.

Catalin Neamtu: Am un avantaj, faptul ca fac improvizatie de multa vreme. Eu, ca si prezentator, nu am prezentat stiri. E un rol ca alte roluri pe care pot sa il duc la capat. Vor fi si momente de improvizatie. "Nu mai este o lupta pentru audienta, ci pentru calitatea proiectului"

Ce se va intampla mai exact in show? Echipa de scenaristi este formata din jurnalisti profesionisti. Marian Turosu, Ducu Hancu, Adrian Onciu, toti oameni de condei. De data asta fac ceva special si au o provocare. Ne adresam unui public special, orientat spre stiri, iar asta ne obliga sa ridicam nivelul de calitate, sa servim publicul cu ce vrea. Nu mai este o lupta pentru audienta, ci pentru calitatea proiectului si sa convingem oamenii ca in Romania a aparut un program de news comedy show. Emisiunea va avea si o parte de reportaj original... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro