Adevarul Live, ora 13.00: Kelemen Hunor. Ar trebui Ciolos sa dea explicatii in Senat pentru evacuarea Antenei 3?

Adevarul Live, ora 13.00: Kelemen Hunor. Ar trebui Ciolos sa dea explicatii in Senat pentru evacuarea Antenei 3?

Presedentele UDMR a reiterat in ultimele zile ca obiectivul formatiunii pe care o conduce este pastrarea numarului actual de primari, adica in jur de 200. Daca astazi Antena 3 poate fi data afara in acest mod, de ce credeti ca nu se poate maine aplica si la alta institutie media. Acum s-a ajuns la o datorie de o suta de milioane de euro la bugetul de stat. Daca stergi o datoria catre bugetul de stat, cu restul de 50 de milioane catre terti poti sa mergi mai usor, sa reesalonezi. Codul Penal si Codul de Procedura Penala au fost adoptate prin angajarea raspunderii si acum avem in jur de 60 de articole declarate neconstitutionale.

acum 65 luni (16 Feb 2016)

Presedentele UDMR a reiterat in ultimele zile ca obiectivul formatiunii pe care o conduce este pastrarea numarului actual de primari, adica in jur de 200. De asemenea, acesta a anuntat ca UDMR nu va incheie aliante pre-electorale.

Ramaneti pe adevarul.ro pentru principalele declaratii:

Despre solicitarea lui Tariceanu

E o solicitare care a fost votata. Din acest punct de vedere nu am ce comenta. Modul cum vor sa-i scoata pe cei de la Antene, nu e acceptabil. Am fost atacati ani la rand, si ca UDMR, si cauza faptului ca suntem comunitate maghiara. As avea multe de reprosat Nu se poate accepta sub nicio forma ingradirea libertatii e exprimare. Nu e acceptabil sa fii intr-o singura directie foarte ferm. Nu cred ca se poate rezolva ceva prin inchiderea unui post. Cred ca cei de la ANAF puteau gasi alta solutie. Solutia nu e sa vii peste ei si sa spui ca in cinci zile trebuie sa pleci. Si pentru chiriasi dai un termen de o luna de zile. Li s-a dat un timp rezonabil

Eu consider ca Parlamentul ar trebui sa ia in serios rolul democratic.

Daca astazi Antena 3 poate fi data afara in acest mod, de ce credeti ca nu se poate maine aplica si la alta institutie media. Un om politic trebuie sa spuna clar ca nu e corect ce se intampla, chiar daca inchiderea e pentru o zi sau o luna.

Despre situatia TVR

In 2013, eu am propus solutia pentru despartirea functiilor de conducere. Era vorba si de stergerea datoriei de stat atunci. Acum s-a ajuns la o datorie de o suta de milioane de euro la bugetul de stat. Daca stergi o datoria catre bugetul de stat, cu restul de 50 de milioane catre terti poti sa mergi mai usor, sa reesalonezi.

Noi spunem ca avem nevoie de un serviciu public. De la cine colecteaza banii pana la altele. Unii au venit cu solutia de a comasa Radioul cu Televiziunea.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro