Adevarul Live, ora 13.00: Guess Who's back - un nou album, acelasi "Anonim Celebru"

"Un Anonim Celebru" reprezinta cel de-al treilea album Guess Who, prezentat de Okapi Sound si Universal Music Romania. Guess Who a capatat notorietate odata cu lansarea single-ului "Locul Potrivit", o piesa cu un puternic mesaj social si un remake al creatiei "Noi in anul 2000" a lui Horia Moculescu Single-urile "Manifest" si "Tot Mai Sus" lansate ulterior au mentinut o linie ascendenta in ceea ce priveste popularitatea artistului.

acum 83 luni (19 May 2017)

"Un Anonim Celebru" reprezinta cel de-al treilea album Guess Who, prezentat de Okapi Sound si Universal Music Romania. Materialul contine 14 piese produse de Guess Who, Likeminded, DJ Khalil, Bekon, Phane, Mitza si MefX, mixate si materizate de Grasu XXL si Cristi Dobrica, la Okapi Sound Studio.

Albumul a fost realizat fara un deadline stabilit, pentru care s-a lucrat pana la cel mai atent detaliu impreuna cu instrumentisti si oameni cu experienta muzicala. Dupa cum mentioneaza si Guess Who, "Un Anonim Celebru" este un material cu un vibe pozitiv, numai bun de ascultat la drum, la concerte si nu numai.

Totodata, Guess Who a lansat si un documentat, care poarta numele albumui, in care vorbeste despre cariera lui, de la inceputuri pana in prezent. Documentarul a plecat din dorinta de a face cunoscuta povestea lui Guess Who si toate cele intamplate de-a lungul timpului.

Guess Who a capatat notorietate odata cu lansarea single-ului "Locul Potrivit", o piesa cu un puternic mesaj social si un remake al creatiei "Noi in anul 2000" a lui Horia Moculescu Single-urile "Manifest" si "Tot Mai Sus" lansate ulterior au mentinut o linie ascendenta in ceea ce priveste popularitatea artistului.

Despre noul material lansat, despre cariera, intamplari care l-au format si planuri de viitor, Guess Who vorbeste la Adevarul Live, de la ora 13.00. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro