Adevarul Live, ora 13.00. Gabriela Firea: Ce planuri are pentru Bucuresti si pe cine considera principalul rival

Adevarul Live, ora 13.00. Gabriela Firea: Ce planuri are pentru Bucuresti si pe cine considera principalul rival

Noi am raspuns cererii legitime a bucurestenilor de a intra in functii publice cu oameni tineri, oameni noi in politica, oameni care nu au contracte cu statul, oameni care nu au probleme cu Justitia. Stie sa faca stiri, sa puna etichete, este deschis, jovial, este bine perceput de publicul mediu, sub nicio forma de cei care depasesc acest nivel. Nu a existat cineva care sa lasa orgoliile la o parte, care sa aiba capacitatea de a aduna la o masa toti specialistii pentru a gasi solutii. Cei mai bun specialisti pe care eu i-am contacta lucreaza in acest moment ca sa vina cu o solutie, nu se va mai intampla ca niste firme preferate sa vina sa traseze niste dungi pe spatiul public si sa incaseze bani. Sunt si oameni de buna credinta care s-au speriat ca pot fi invitati ca martori in anumite dosare, sunt si oameni care se simt cu musca pe caicula.

acum 78 luni (21 Mar 2016)

PSD si UNPR se vor prezenta impreuna? La Primaria Capitalei exista o intelegere politica, in sensul in care UNPR nu-si va desemna candidat si ma va sustine pe mine.

Au fost peste doua luni de discutii, avem o relatie forte buna cu ALDE, vom incheia aliante electorale in mai multe judete, dra nu s-a reusit o alianta electorala in Bucuresti. al doilea meu job in presa a fost la radio Contact, directorul de atunci al radioului era Calin Popescu Tariceanu. Domnul Tariceanu a ramas, spre cinstea lui, acelasi om care respecta libertatea de exprimare. Asatept sa vad care va fi candidatul din partea ALDE pentru Primaria Capitalei, dar in sulfletul sau cred ca ma va sustine si pe mine. Dumnealui are trei baieti, iar eu am trei baieti si de multe ori glumim ca noi nu stim sa facem fete.

ALDE a dorit sa-si masoare forta politica in Capitala, acolo unde stau foarte bine, ca sa-si masoare fortele pentru parlamentare. Candidatul ALDE va musca din voturile de dreapta si ma va ajuta pe mine, dar va musca si din electoratul PSD, deci , in acelasi timp, ma va dezavantaja.

Sunteti multumita de echipa PSD de la Sectoare?

Noi am raspuns cererii legitime a bucurestenilor de a intra in functii publice cu oameni tineri, oameni noi in politica, oameni care nu au contracte cu statul, oameni care nu au probleme cu Justitia. Sectorul 1: Il avem candidat pe domnul Tudorache, nu este la prima incercare, dar asta poate fi un atuu, pentru ca are experienta de campanie.

La Sectorul 2 domnul Ontanu este foarte apreciat si ii sustinem candidtaura. Daca comparam Sectoarele 3 si 6, primul cu primar PSD, al doilea cu primar PNL, toata lumea va spune ca Sectorul 3 a fost mai bine administrat. Sa speram ca isi va rezolva problemele din Justitie. Si domnul Vanghelie sta bine in sondaje si este apreciat de o parte a locuitorilor din Sectorul 5. Abia incep sa mergem in dezbateri, eu nu am de ce s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro