Adevarul Live, ora 13.00: Directorul Filarmonicii "George Enescu", despre Casa Regala in Romania

Adevarul Live, ora 13.00: Directorul Filarmonicii

Principesa Mostenitoare si Principele Radu vor lua parte duminica seara, la ora 18.00, la un concert de gala la Ateneul Roman. In acea zi, la ora 15, avionul de Geneva aducea la Bucuresti pe Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare, insotita de sora sa, Alteta Sa Regala Principesa Sofia. Alaturi de Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu se vor afla Principesa Sofia, Principesa Maria, Principele Nicolae, precum si, in calitate de invitat special, Principele Lorenz al Belgiei.

acum 104 luni (16 Jan 2015)

Principesa Mostenitoare si Principele Radu vor lua parte duminica seara, la ora 18.00, la un concert de gala la Ateneul Roman. Vor sta alaturi de Altetele Lor Regale Principesa Sofia, Principesa Maria, Principele Nicolae, precum si Principele Lorenz al Belgiei.

De la Radiodifuziune la Filarmonica

Numele: Andrei Dimitriu

Data si locul nasterii: 28 aprilie 1945, Alexandria

Starea civila: casatorit, o fata

Studiile si cariera: A absolvit Politehnica din Bucuresti si a lucrat ca director comercial al IUC Grivita, apoi ca director al Sind Romania. A fost Presedinte Director General al Agentiei Romane de Dezvoltare si Presedinte Director General al Societatii Romane de Radio.

Despre aniversarea ASR Principesa Margareta

Pe 18 ianuarie 1990, pasea pe pamant romanesc primul membru al Familiei Regale dupa o intrerupere de 42 de ani. In acea zi, la ora 15, avionul de Geneva aducea la Bucuresti pe Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare, insotita de sora sa, Alteta Sa Regala Principesa Sofia. Majestatea Sa Regele a incredintat primei sale fiice misiunea de a-l reprezenta in tara, pentru prima oara de la plecarea in exil, in zorii zilei de 4 ianuarie 1948.

Cu aceasta ocazie, Casa Majestatii Sale organizeaza, in zilele de 17 si 18 ianuarie 2015, o serie de evenimente dedicate celebrarii acestui important sfert de veac al Coroanei in serviciul Natiunii.

Alaturi de Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu se vor afla Principesa Sofia, Principesa Maria, Principele Nicolae, precum si, in calitate de invitat special, Principele Lorenz al Belgiei.

Andrei Dimitriu, directorul Filarmoncii "George Enescu" din 2010, in studioul Adevarul Live FOTO Eduard Enea

Astfel, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei organizeaza Ziua Portilor Deschise, cu ocazia celebrarii a 25 de ani de activitate, sambata, 17 ianua... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro