Adevarul Live, Nicusor Dan: Toti arhitectii din Primariile Bucurestiului ar trebui sa fie in puscarie

Adevarul Live, Nicusor Dan: Toti arhitectii din Primariile Bucurestiului ar trebui sa fie in puscarie

Abia dupa ce reusim sa scapam de masini care ocupa prima banda sa vorbim de piste de biciclete. Sa avem o retea de biciclete si sa poti sa ajungi de acasa la serviciu fara sa-ti pui viata in pericol. In loc sa dai 150 de milioane pe an sa construiesti de la 5% centrale de cartie in punctele pe care le avem deja, cu retele de distributie mult mai scurte.

acum 98 luni (1 Mar 2016)

Principalele declaratii ale lui Nicusor Dan:

Panselute, tei, bancute, aici sunt banii. Se duce la Administratia Strazilor o cantitate insemnata, dar nu stii niciodata care sunt contractele. Sunt zone unde nu s-a mai asfalt de zece ani. Nu este nicio schimbare fata de anul trecut. Unul care tine de facturi si contracte. Este un soft care iti permite sa pui pe site facturile imediat ce sunt emise. Atunci este mult mai simplu pentru oricine sa vada unde se duc banii acestia.

Despre o posibila colaborare cu M10

Exista deschidere din partea noastra. Eu cred ca se discuta mult prea mult de lumea asta a partidelor noi. Fiecare dintre noi o sa ne dam testul de onestitate si umilinta, de buna-credinta. Cred ca este mai util ca discutiile astea sa se poarte in afara spatiului public. Simt ca oamenilor nu le place ca discutam despre noi, in loc ca aceste discutii sa fie undeva in spate, iar discursul sa se concentreze pe proiectele pentru Bucuresti. Fara indoiala las si o portita de dialog cu partidele mici. Trebuie sa pleci de la oarecare notorietate. Avem candidati si pentru Primariile de sector. Nu au fost validati de partid.

Daca ar accepta sa fie sustinut de PNL

Mi se pare un scenariu prea indepartat.

Despre programul sau pentru Bucuresti

Cred ca promisiunea de seriozitate fata de functionarea admnistratiei publice. Cred ca oamenii incep sa fie constienti ca nu poti intr-un an sau doi sa repari toata delasarea de 25 de ani. Soseaua de Centura prin alocare de bani de la bugetul primariei Bucurestiului, desi nu este in Admnistratia Bucurestiului, prin colaborare cu CNADNR. Mari parcari gratuite la intrarea in Bucuresti si la teminalele linilor de metrou. Abia dupa ce reusim sa scapam de masini care ocupa prima banda sa vorbim de piste de biciclete. Sa avem o retea de biciclete si sa poti sa ajungi de acasa la serv... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro