Adevarul Live, de la ora 13.00. Cat de "Negru" trebuie sa fii in televiziune?

Adevarul Live, de la ora 13.00. Cat de

In fiecare seara de miercuri, Dan Negru este lider de audienta cu show-ul "Te pui cu blondele", de la Antena 1. Televiziunile, in special cele de stiri, pun accent pe stirile locale, desi unele au tenta asta de circ, iar cele internationale, desi importante in ceea ce ne priveste, sunt marginalizate. Zona de prime-time a devenit "curata" Spuneai intr-un interviu ca Endemol e interesat de achizitionarea formatului romanesc "Next Star", prezentat de tine. Dan Negru FOTO Eduard Enea "E o blasfemie sa compari ce se intampla la noi cu Sanremo" Festivalul de la Sanremo, care a inceput aseara, a fost mereu reinventat. 99,9% din sumele vehiculate in tabloide sunt aruncate asa, ca sa mai creasca si cota de piata a unor vedete de mana a doua.

acum 57 luni (11 Feb 2015)

In fiecare seara de miercuri, Dan Negru este lider de audienta cu show-ul "Te pui cu blondele", de la Antena 1. Insa si Revelioanele prezentate de el in ultimii 15 ani au atras constant publicul in fata micilor ecrane, la fel si alte show-uri.

Cu Valeriu Lazarov ca mentor, Dan Negru a invatat ca trebuie sa te adaptezi constant pentru e rezista pe o piata unde concurenta este tot mai mare in fiecare an.

Cele mai importante declaratii:

In contextul actual...

Stiu ce vrei sa ma intrebi. Oamenii nu sunt interesati de contextul asta. Eu nu ascult radiourile care transmit stiri, dar si cand le ascult imi dau seama ca vin in zona noastra. Romanii de prime-time (n.r. - interval de maxima audienta) sunt mai interesati de Brenciu, Bartos, Negru.

Cine va face mai multa audienta in aceasta seara: "Te pui cu blondele" sau show-ul cu blonda?

Noi oferim un divertisment cu mult mai spectaculos. Aducem o umbra de bucurie, oamenii cauta relaxare. Serviciul iti da o stare de incomfort, iar noi oferim o alternativa la nebunia de zi cu zi.

Televiziunile, in special cele de stiri, pun accent pe stirile locale, desi unele au tenta asta de circ, iar cele internationale, desi importante in ceea ce ne priveste, sunt marginalizate.

Eu sunt consumator de televiziune internationala. Noi suntem izolati de ce se intampla in lume.

Zona de prime-time a devenit "curata"

Spuneai intr-un interviu ca Endemol e interesat de achizitionarea formatului romanesc "Next Star", prezentat de tine.

Am inteles ca negocierile merg in continuare. Un format nu se ia asa de simplu. E un format 100% romanesc, oamenii sunt interesati de zona asta curata. Oamenii evita sa mai participe la emisiuni pentru ca au impresia ca totul e mizerie.

Spuneai ca te tenteaza sa trec... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro