Adevarul Live. Daniel Constantin, despre "solutia imorala" de a sustine PNL: "Nu am discutat cu nimeni. Deocamdata avem un parteneriat nescris cu PSD"

Adevarul Live. Daniel Constantin, despre

Exista si foarte multe mesaje care arata ca economia nu a mers bine, exista societati comerciale care spun ca lucrurile nu merg. Am gresit de multe ori toti, spunand ca nu putem face aceste lucruri, cum sunt pensiile, ca nu ne lasa UE. Nu, nu cred ca ei nu ne lasa. Despre procentele din sondaje Noi nu ne-am pus problema sa nu intram in Parlament. Despre reprosurile lui Tariceanu si Dragnea privind discutiile sale cu PNL Am fost foarte relaxati, si dansii, si eu.

acum 62 luni (28 Nov 2016)

Simtiti ca este campanie?

Ca si spectator este greu sa-ti dai seama. Am intalnit multi oameni care nu stiau ca suntem in campanie. Ieri am mers prin teritoriu, in jurul campusurilor universitare, si multi nu stiau ca domnul Sorin Cimpeanu candideaza. Exista si foarte multe mesaje care arata ca economia nu a mers bine, exista societati comerciale care spun ca lucrurile nu merg.

Exista o solicitare din partea Coalitiei pentru Familie de a organiza un referendum.

Cand am fost intrebati cand am aderat la familia europeana ALDE, am zis ca familia poate fi constituita si din mama si bunica. Casatoria trebuie definita clar ca fiind uniunea dintre o femeie si un barbat.

Cota unica a fost implementata de Calin Popescu Tariceanu.

Despre afisul care sustine ca ALDE "reda romanilor pensiile"

Nu, dar s-a incercat, in 2010. Noi avem un mesaj general, "Sa redam Romania romanilor", asa ca am dat un mesaj si pe pensii. Am gresit de multe ori toti, spunand ca nu putem face aceste lucruri, cum sunt pensiile, ca nu ne lasa UE. Nu, nu cred ca ei nu ne lasa. Eu am vrut sa transmit ca votul lor conteaza, ca se implica.

Despre sloganurile nationaliste

Nationalismul in forma pura nu e rau. Sigur, exista si extreme, dar noi nu incurajam extremismul. Romania e a saptea tara ca marime, dar sunt a 17-a din punct de vedere economic.

Despre Tariceanu, varianta ALDE ca premier

Noi ramanem pe un grafic pe care l-am discutat cu PSD. Exista cetateni care spun ca vor sa se intoarca PSD si ALDE.

Tariceanu poate fi o varianta de premier pentru ca in perioada 2004-2008 a demonstrat ca poate guverna bine. Nu emit presupuneri, dar cred ca ne vom intelege cu PSD dupa 11 decembrie. Deocamdata, nu ne concentram nici pe seara alegerilor.

Despre procentele din sond... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro