Adevarul Live: Codrin Stefanescu: Ponta va rezista in fruntea Guvernului pentru ca ancheta lui este o mare mizerie

Adevarul Live: Codrin Stefanescu: Ponta va rezista in fruntea Guvernului pentru ca ancheta lui este o mare mizerie

Principalele declaratii: Cum sa spui tu de la PNL ca vine Ponta si isi da demisia? Si eu vreau sa va vina Liviu Dragnea, a avut intalniri cu socialistii europeni, si sa plec la pescuit, in Retezat. Cand a fost competitia intre Rovana si Liviu Dragnea, Mircea Cozma a spus ca renunta la suspendare.

acum 97 luni (12 Aug 2015)

Principalele declaratii:

Cum sa spui tu de la PNL ca vine Ponta si isi da demisia? Domnul Oprea a spus ca vrea sa fie o punte de legatura intre coalitia de guvernare si presedinte. De la PSD va merge ministrul de Finante. Este un banc cu prosti ce fac liberalii cu noi. Am votat un Cod Fiscal in parlament, l-am votat, iar acum Iohannis ne-a spus ca nu ste bun. Asta ii costa pe ei la alegeri pentru ca romanii nu sunt prosti. Iohannis macar are un interes, sa amane masurile Guvernului PSD pentru ca nu va mai avea ce sa faca Guvernul Meu.

Despre cat mai rezista Ponta in fruntea Guvernului

Va rezista pentru ca ce s-a intamplat cu ancheta lui este o mare mizerie. Ce i se intampla lui Ponta este o mare mizerie. Prim-ministrul in functie este anchetat pentru ce a facut ca avocat in urma cu opt ani. Si concediul medicat si l-a extras din concediul lui. Si eu vreau sa va vina Liviu Dragnea, a avut intalniri cu socialistii europeni, si sa plec la pescuit, in Retezat. Si Victor Ponta este om, nu extraterestru.

Despre planurile PSD in Parlament

Codul Penal este o aberatie basista. Trebuie vazute propunerile venite de la Asociatia Magistratilor privind incompatibilitatile. Si aici este o aberatie. Cand spui ca toti sunt incompatibili, inseamna ca suntem o tara incompatibila. Va fi mai puternic pentru ca situatia a ajuns la os. Discutiile se vor purta la partid.

Liviu Dragnea este plecat la intalnirea cu socialistii. I-am invitat la cafea pe anumiti ministriI. Eu stau numai la partid. Ministrii erau convocati la BPN. Schimbarea este ca deciziile politice se vor lua la partid. Romanii voteaza un partid la alegeri.

E in regula la Prahova. Daca domnul Savu scre mai putin pe blog despre problemele interne ar fi si mai bine. Cand a fost competitia intre Rovana si Liviu Dragnea, Mircea Cozma a spus ca renunta la suspendare. A... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro