Adevarul Live, 15.00 - Reteaua sociala facuta de trei romani care vrea sa transforme turismul mondial

Adevarul Live, 15.00 - Reteaua sociala facuta de trei romani care vrea sa transforme turismul mondial

Daniel Amarandei si Mihai Gherman lucreaza de un an la proiectul Tripal si anul acesta l-au facut public. A absolvit Facultatea de Calculatoare de la Politehnica Bucuresti in 2008 si lucreaza in IT de peste opt ani.

acum 70 luni (29 Jan 2015)

Daniel Amarandei si Mihai Gherman lucreaza de un an la proiectul Tripal si anul acesta l-au facut public. Am avut curiozitatea de a intreba de ce e nevoie de o asemenea taxa. "Procesul este simplu: vom defini un pachet minim de servicii pentru o suma fixa, ce poate varia in functie de durata calatoriei.

Cei trei creatori ai Tripal sunt Daniel Amarandei, Alexandru Radulescu si Mihai Gherman, trei tineri care au decis sa faca echipa pentru prima oara ca sa duca la capat un proiect prin care vor sa schimbe modul cum ne vom descurca in orasele straine.

Daniel are 28 de ani si a absolvit New Europe Master in Banking and Entrepreneurship la Treviso, iar in ultimii sapte ani a lucrat in finante-banci. Daniel a plecat din Romania cu o bursa de studii in Italia pentru un an, iar apoi i s-a oferit posibilitatea de a ramane in Milano.

Mihai Gherman are 29 de ani si este partea echipei care a ramas in Romania. A absolvit Facultatea de Calculatoare de la Politehnica Bucuresti in 2008 si lucreaza in IT de peste opt ani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro