Adevarul despre Simona Halep: un an si 19 turnee fara vreun trofeu cucerit! Serena e adversarul cel mai "suparator"

Adevarul despre Simona Halep: un an si 19 turnee fara vreun trofeu cucerit! Serena e adversarul cel mai

In cele 19 turnee la care a luat parte de atunci, Simona Halep a iesit de sase ori de la primul meci jucat si a pierdut doua finale. E pe locul 35 in clasamentul pe 2016 Seria aceasta de rezultate mai degraba modeste au condus la o declasare a Simonei de pe locul doi pe cinci in ierarhia WTA, iar jucatoarea de 24 de ani mai are mult de tras pentru a participa la final de an la Turneul Campioanelor.

acum 50 luni (23 Mar 2016)

In cele 19 turnee la care a luat parte de atunci, Simona Halep a iesit de sase ori de la primul meci jucat si a pierdut doua finale. Halep a avut mari greutati in a ridica trofeul de cristal acordat dupa victoria cu Jankovici de anul trecut, care a insemnat cucerirea unei redute noi. De atunci si pana azi au trecut 365 de zile in care Halep nu a reusit sa-si adauge in palmares trofeul al 12-lea al carierei, desi s-a inscris la 19 turnee. In calea ei au aparut diverse obstacole, de la scandalul iscat dupa refuzul de a juca in echipa de Fed Cup a Romaniei la accidentari, de la probleme de ordin mental pana la ...

Ce a facut Simona in ultimul an

@ a pierdut de la primul meci pe care l-a jucat, fie ca a fost in primul sau in al doilea tur, la Madrid, Wimbledon, Beijing (2015), Australian Open, Dubai si Doha (2016).

@ a mers pana in sferturi de finala la Guangzhou (2015) si Indian Wells (2016).

@ de doua ori a mai ajuns Simona la un meci distanta de castigarea trofeului cu numarul 12, dar a pierdut finalele jucate la Toronto si la Cincinnati in luna august a anului trecut, fiind invinsa de Belinda Bencici, respectiv Serena Williams.

Serena a batut-o de trei ori

Din cele 19 tentative pe care Simona le-a avut in decursul ultimului an de a-si apropia un nou trofeu, de trei ori drumul ei a fost barat de Serena Williams: Miami, Cincinatti (2015) si Indian Wells (2016). Celelalte infrangeri au survenit in fata unor adversare diferite, de la anonimele Jana Cepelova (Wimbledon) si Shuai Zhang (Australian Open), la adversare ceva mai cunoscute, dar la fel de modeste in exprimare: Denisa Allertova, Johanna Konta sau Lara Arruabarrena.

E pe locul 35 in clasamentul pe 2016

Seria aceasta de rezultate mai degraba modeste au condus la o declasare a Simonei de pe locul doi pe cinci in ierarhia WTA, iar jucatoarea de 24 de ani mai are mult de tras pentru a participa la final de an... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro