Adevarul despre relatia dintre Simona Halep si Serena Williams, spus chiar de jucatoarea noastra

Adevarul despre relatia dintre Simona Halep si Serena Williams, spus chiar de jucatoarea noastra

Simona a plecat ieri in China, unde va participa de saptamina viitoare la turneele de la Wuhan si Beijing si a vorbit si despre relatia pe care o are cu Serena Williams."Adevarul e ca nu am vorbit niciodata cu Serena personal, dar cand o sa o vad prima data o sa o felicit pentru ca a devenit mama.

acum 38 luni (21 Sep 2017)

Simona a plecat ieri in China, unde va participa de saptamina viitoare la turneele de la Wuhan si Beijing si a vorbit si despre relatia pe care o are cu Serena Williams."Adevarul e ca nu am vorbit niciodata cu Serena personal, dar cand o sa o vad prima data o sa o felicit pentru ca a devenit mama. Daca se va face tenismena si copilul ei, cu siguranta va fi o campioana", a spus Halep. Americanca a castigat opt intalniri, iar Simona una singura: in 2014, la Turneul Campioanelor, in grupa, cand a invins cu 6-0, 6-2.

Serena Williams a devenit mama la 1 septembrie, cand a dat nastere unei fetite, Alexis Olympia Ohanian, la Centrul Medical St. Mary's din Palm Beach, Florida. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro