Adevarul despre inlaturarea lui Pompiliu Popescu de la FRF. Cu ce combinatii a fost prins medicul nationalei

Adevarul despre inlaturarea lui Pompiliu Popescu de la FRF. Cu ce combinatii a fost prins medicul nationalei

Pompiliu Popescu nu s-a sfiit sa spuna ce are pe suflet, auzand actuala conducere a FRF de diverse probleme, replica federalilor sunand oficial asa: "Din dorinta de a clarifica modificarile de componenta ale staff-ului medical pentru echipa nationala in spiritul adevarului, Federatia Romana de Fotbal face urmatoarele precizari. Prin eficientizarea procedurilor de achizitie si fara ca aceasta zona sa mai fie in responsabilitatea exclusiva a medicului Pompiliu Popescu, Federatia Romana de Fotbal a reusit sa asigure acelasi necesar cu o economie de 90.000 de euro. Din punct de vedere sportiv, niciun jucator de la echipa nationala nu beneficiaza astazi de vreun program individualizat de medicamentatie si suplimente.

acum 91 luni (13 May 2016)

Pompiliu Popescu nu s-a sfiit sa spuna ce are pe suflet, auzand actuala conducere a FRF de diverse probleme, replica federalilor sunand oficial asa: "Din dorinta de a clarifica modificarile de componenta ale staff-ului medical pentru echipa nationala in spiritul adevarului, Federatia Romana de Fotbal face urmatoarele precizari.

Federatia Romana de Fotbal nu l-a demis pe medicul Pompiliu Popescu, aceste presupuneri neavand cum sa se intample potrivit cadrului legal. Prin implinirea varstei de pensionare, contractul de munca al lui Pompiliu Popescu a incetat. Unul din principalele argumente: in urma analizei raportului financiar privind achizitia medicamentelor pentru loturile reprezentative a reiesit clar faptul ca in perioada de activitate a medicului Pompiliu Popescu au existat cheltuieli nejustificate in aceasta zona.

Prin eficientizarea procedurilor de achizitie si fara ca aceasta zona sa mai fie in responsabilitatea exclusiva a medicului Pompiliu Popescu, Federatia Romana de Fotbal a reusit sa asigure acelasi necesar cu o economie de 90.000 de euro. Asta in conditiile in care achizitiile de medicamente si sustinatoare de efort s-au facut si se fac in continuare tot prin farmaciile utilizate de doctorul Popescu.

Asistam cu mahnire la o serie de acuze total nefondate din partea domnului Pompiliu Popescu si ne rezervam dreptul a actiona in instanta in urma acestora. Ramane, in acelasi timp, o nedumerire: daca aceste acuzatii nu ar fi minciuni, atunci de ce ele nu au existat in cei doi ani de colaborare cu domnul Popescu, ci abia acum cand, potrivit legii, a implinit varsta pensionarii?".

Ulterior, variantei oficiale, presedintele Razvan Burleanu a oferit la "Fotbal Club", de la Digisport, si alte detalii "fierbinti" ale activitatii fostului medic a nationalei. Am vrut sa o facem la final de an, imediat dupa ce s-a terminat campania de calificare, dar am facut-o acum... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro