Adevaratul Black Friday 2014. Ce oferte pregatesc magazinele online

Adevaratul Black Friday 2014. Ce oferte pregatesc magazinele online

Vezi in continuare magazinele care iti pregatesc oferte: Oferte Elefant - zeci de mii de produse cu reduceri de pana la 90%. Fashion Days este singurul club de shopping online din Romania unde membrii pot beneficia de preturi cu pana la 80% mai mici la cele mai cunoscute branduri de imbracaminte, incaltaminte si accesorii.

acum 71 luni (28 Nov 2014)

Vezi in continuare magazinele care iti pregatesc oferte:

Oferte Elefant - zeci de mii de produse cu reduceri de pana la 90%.

Oferte Somproduct - sute de produse cu reduceri de pana la 50%. Cu o experienta de peste 15 ani si peste 500.000 de clienti multumiti, Somproduct.ro comercializeaza saltele, somiere, canapele si accesorii decorative de cea mai buna calitate si cu multe produse unice in Romania.

Oferte Avon - mii de produse cu reduceri de peste 80%. Brandul international cu prezenta si in piata romaneasca ofera o gama larga de produse de cosmetica, ingijire personala pentru femei ce ai devenit alegerea numarul 1 a femeilor din Romania. Fashion Days este singurul club de shopping online din Romania unde membrii pot beneficia de preturi cu pana la 80% mai mici la cele mai cunoscute branduri de imbracaminte, incaltaminte si accesorii. MarketOnline are in oferta peste 25.000 de produse din categorii diferite de care te poti bucura. Jucariile Noriel se adreseaza copiilor dar si parintilor care gasesc intr-un spatiu dedicat, o gama de peste 4.000 de jocuri si jucarii.

Oferte ClickShop - reduceri de peste 50% la mii de produse. ClickShop.ro este magazinul online de produse al Telekom Romania ce comercializeaza o mare varietate de produse, focusandu-se in special pe Electronice, produsele IT&C, produse pentru Casa & Gradina dar si multe altele. StarShiners este unul dintre cele mai mari magazine online de fashion din Romania si unul dintre cele mai recunoscute branduri de fashion din online.

Oferte Kurtmann - peste 5000 de modele cu reduceri de pana la 80%. Cei cinci factori esentiali: preturi imbatabile, promotii dese, oferta variata la peste 3000 de modele, cea mai mica taxa de transport din Romania si retur gratuit indiferent de motiv fac din Kurtmann unul dintre cele mai importante magazine.

Oferte MyCloset - mii de produse c... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro