Adelina Pestritu arata DEMENTIAL! A facut o sedinta foto SEXY la Vulcanii Noroiosi

Adelina Pestritu arata DEMENTIAL! A facut o sedinta foto SEXY la Vulcanii Noroiosi

In costum de baie, e mai provocatoare ca niciodata Adelina Pestritu, fondatoarea unei reviste online de fashion si lifestyle, a avut parte de o intreaga aventura la prima vizita pe care a facut-o la Vulcanii Noroiosi, acolo unde a plecat cu o echipa numeroasa pentru o sedinta foto sexy, inedita, de vara.

acum 43 luni (12 Jul 2016)

Fosta prezentatoare tine cure drastice de slabire, dar merita. In costum de baie, e mai provocatoare ca niciodata

Adelina Pestritu, fondatoarea unei reviste online de fashion si lifestyle, a avut parte de o intreaga aventura la prima vizita pe care a facut-o la Vulcanii Noroiosi, acolo unde a plecat cu o echipa numeroasa pentru o sedinta foto sexy, inedita, de vara. Cu buclele la purtator realizate de un hairstylist apreciat si cu zambetul aferent, am pornit catre Vulcanii Noroiosi, destinatie care era pe lista mea de obiective de atins, de foarte multa vreme", povesteste Adelina Pestritu.

Prin aceasta sedinta foto estivala, Adelina dezvaluie care sunt piesele de rezistenta in materie de costume de baie pentru vara aceasta, fie ca este vorba despre o iesire la piscina, fie ca este vorba despre o escapada la plaja. A fost una dintre cele mai tari sedinte foto pe care le-am avut, ca sa nu mai vorbesc de rezultat.

Un weekend plin, cu 30 de grade, agitatie, nebunie, din care nu puteau sa lipseasca peripetiile de pe drum. Adelina si intreaga echipa au fost pe punctul de a ramane in pana de benzina: "Cea mai amuzanta intamplare din aceasta deplasare a fost ca era sa ramanem la propriu la Vulcani pentru ca nu ne am calculat bine distanta dintre Bucuresti si Buzau-Vulcani, iar acul de la motorina scadea remarcabil, iar noi stateam cu inima cat un purice. Totul a fost la limita, dar extrem de distractiv", isi aminteste Adelina. Liviu Varciu se insoara a doua oara cu

+Doi iubiti frumosi si celebri s-au reintalnit dupa 45 de ani | ... Citeste intreg articolul pe evz.ro