Adele a anulat, la sfatul medicilor, doua concerte: artista a sugerat ca nu va mai sustine turnee in viitor

Adele a anulat, la sfatul medicilor, doua concerte: artista a sugerat ca nu va mai sustine turnee in viitor

Cantareata a anuntat pe Twitter ca nu va putea sustine concertele, spunand ca este "devastata" si ca primele doua spectacole pe care le-a sustinut la Wembley in aceasta saptamana au fost "cele mai mari si mai bune show-uri" din viata ei. Mi-am dorit ca ultimele mele concerte sa fie in Londra, pentru ca nu stiu daca voi mai sustine vreodata un turneu, asa ca mi-am dorit ca ultima data sa fie acasa.

acum 69 luni (1 Jul 2017)

Adele trebuia sa sustina ultimele doua din cele patru concerte programate in aceasta saptamana la Wembley, acestea fiind si ultimele spectacole din turneul sau mondial.

Cantareata a anuntat pe Twitter ca nu va putea sustine concertele, spunand ca este "devastata" si ca primele doua spectacole pe care le-a sustinut la Wembley in aceasta saptamana au fost "cele mai mari si mai bune show-uri" din viata ei. La sfatul medicilor, pur si simplu nu pot canta in acest weekend", a scris artista, adaugand ca s-a gandit sa sustina macar show-ul de sambata, dar ii este teama sa nu isi dezamageasca fanii.

Adele a mai scris ca si-a dorit atat de mult sa se prezinte la concertele din acest weekend, incat s-a gandit chiar sa mimeze: "Insa, nu am facut niciodata asta si nu va pot face asa ceva nici intr-un million de ani. Stiti ca nu as lua o asemenea decizie daca nu ar fi cu adevarat necesar", a scris cantareata. Adele si-a incheiat mesajul de pe Twitter spunand ca fanii isi vor putea recupera contravaloarea biletelor daca show-urile nu vor putea fi reprogramate.

La concertul pe care Adele l-a sustinut miercuri la Wembley au fost prezenti 98.000 de fani - un record al stadionului pentru un eveniment muzical britanic. Intr-un mesaj anterior, Adele a sugerat ca cele patru show-uri programate la Wembley, in cadrul turneului ei mondial, inceput in martie 2016 in Belfast, ar putea fi ultimele ei concerte dintr-un turneu, "Turneele sunt un lucru ciudat, nu mi se potrivesc prea bine. Mi-am dorit ca ultimele mele concerte sa fie in Londra, pentru ca nu stiu daca voi mai sustine vreodata un turneu, asa ca mi-am dorit ca ultima data sa fie acasa. Am sustinut 119 concerte, iar cu acestea patru care au ramas voi ajunge la un total de 123", a spus Adele. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro