Adela Popescu, confesiune pentru fani: Sunt momente cand nu iti mai apartii

Actriţa Adela Popescu le-a scris fanilor, pe blogul ei, că au existat momente in viaţa ei cand nu şi-a putut controla gandurile sau emoţiile. Citeşte şi: Adela Popescu: "Mult timp, am iubit inmormantările" Astfel, actriţa a dat exemplu un moment pe care la trăit in timpul nunţii cu Radu Valcan, cand tatăl ei a invitat-o la dans, pe melodia "Losing my religion", interpretată de REM, cand ea a izbucnit in plans.

acum 61 luni (16 Dec 2015)

Actriţa Adela Popescu le-a scris fanilor, pe blogul ei, că au existat momente in viaţa ei cand nu şi-a putut controla gandurile sau emoţiile.

"M-am răfuit cand am crezut că e cazul, am plans cand situația o cerea, am ras mult și fără chef. Am spus te iubesc cand am considerat că se cade. Am părut atentă cand nu eram, preocupată cand nu-mi păsa. Au fost insă cateva momente in viață mea pe care le identific cu ochii sufletului că fiind de adevăr! Cand din preaplin nu m-am mai ascultat", a scris vedeta.

Citeşte şi: Adela Popescu: "Mult timp, am iubit inmormantările"

Astfel, actriţa a dat exemplu un moment pe care la trăit in timpul nunţii cu Radu Valcan, cand tatăl ei a invitat-o la dans, pe melodia "Losing my religion", interpretată de REM, cand ea a izbucnit in plans. Erau lacrimile fericirii că e cu mine și ale groazei pentru cand nu va mai fi. Ii atingeam pielea și plangeam pentru cand nu voi mai putea… Nu continui că iar incep", a scris ea.

De asemenea, Adela Popescu a dat ca exemplu momentul in care Iura Luncaşu i-a spus, la telefon, că a reuşit la castingul pentru telenovela "Numai Iubirea".

Ea a adăugat că sunt momente cand nici educaţia, cenzura, controlul nu pot opri ceea ce este "organic". Astfel, o vină pe care o porți in suflet revine cand dormi, in vis, o dragoste renegată apare prefăcută in lacrimă din timpul unei film de dragoste.

Adela Popescu şi-a incheiat postarea prin mesajul: "Bătranețea ne săpa pe chip vrem nu vrem, frunzele cad oricum toamna, părinții mor, copiii se nasc, pămantul de rotește in jurul axei sale orice ai face și ai vrea. Momentele de adevăr nu te intreabă, nu bat la ușă. Sunt momente eliberatoare cand nu iți mai aparții".

Adela Popescu, in varstă de 29 de ani, s-a căsătorit cu Radu Valcan in luna august, după mai mult de cinci ani de relaţie. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro