Adel Galbenuse, trimis in judecata pentru omor calificat. Acesta si-a ucis vecina doar pentru un afront

Adel Galbenuse, trimis in judecata pentru omor calificat. Acesta si-a ucis vecina doar pentru un afront

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt au anuntat, printr-un comunicat de presa emis astazi, ca dosarul lui Adel Galbenuse, din Slatina, care si-a ucis o vecina de bloc la jumatatea lunii ianuarie a.c., a fost trimis de-acum in instanta, unde isi va urma parcursul legal. Esentiale in acest sens sunt, considera anchetatorii, raportul de constatare criminalistica potrivit caruia s-a stabilit ca urmele de sange gasite pe pantalonii purtati la momentul savarsirii faptei de catre inculpat, apartin victimei N.N., fiind pus in evidenta un profil genetic identic cu profilul genetic al victimei, declaratiile martorilor, aspectele relatate de acestia fiind confirmate si de catre inculpat, recunoasterea din grup a inculpatului de catre martorii oculari, precum si concluziile raportului de constatare medico - legala si avizat de Comisia de Control si Avizare din cadrul I.M.L.

acum 68 luni (1 Apr 2015)

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt au anuntat, printr-un comunicat de presa emis astazi, ca dosarul lui Adel Galbenuse, din Slatina, care si-a ucis o vecina de bloc la jumatatea lunii ianuarie a.c., a fost trimis de-acum in instanta, unde isi va urma parcursul legal. In referatul probator al procurorilor olteni se arata ca, la data de 18 ianuarie 2015 s-a pus in miscare a actiunea penala impotriva inculpatului pentru savarsirea infractiunii de omor calificat comis prin cruzimi. (Norica Nitu, n.r.), in varsta de 59 de ani, din Slatina, se deplasa pe strada Toamnei din municipiu, in zona Liceului cu Program Sportiv Slatina, a fost agresata cu un cutit de catre inculpatul G.A.

"Din actele de urmarire penala administrate in cauza au rezultat urmatoarele: in declaratia data in fata organului de urmarire penala, inculpatul G.A. Toamnei, in zona Liceului LPS Slatina, s-a intalnit cu vecina sa de scara, respectiv victima N.N., cu care s-a lovit din greseala si intrucat aceasta l-a Injuriat, s-a intors si a tras-o de haine. a inceput sa tipe, astfel ca inculpatul a scos din buzunarul gecii un cutit tip briceag cu care a injunghiat-o de mai multe ori pana a cazut pe trotuar, unde a continuat sa-i aplice lovituri cu cutitul.

Imediat dupa savarsirea faptei, inculpatul a fugit de la fata locului, si dupa cateva ore, a plecat cu o masina de ocazie in mun. In jurul orelor 05.00-06.00 dimineata, a doua zi pe data de 16.01.2015, tot cu o masina de ocazie, inculpatul a revenit in mun. Din bazar a cumparat o geaca neagra si o pereche de blugi si dupa ce a probat aceste haine, a ramas imbracat in ele, iar hainele cu care fusese imbracat la data savarsirii faptei, respectiv blugi de culoare albastru deschis si o geaca de piele de culoare galben inchis, le-a pus in doua pungi pe care le-a aruncat intr-un tomberon din apropierea hotelului Senator.

Cu ocazia reconstituirii efectuate, aceasta perec... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro