Acuze dure dupa esecul de la Rio: "Groparilor, mii de felicitari! Ponor nu se ridica la nivelul gimnasticii actuale, dar sper ca va merg afacerile cu Petrom!"

Acuze dure dupa esecul de la Rio:

Dar sper ca afacerile va merg cu ONG-ul ti cu proiectul sponsorizat de Petrom, iar afacerea gimnastica feminina de performanta romaneasca prospera pentru familia dumneavoastra si ca nu suferiti si nu va mustra constinta pentru intreg lotul de gimnaste 2012-2016 de care v-ati batut joc.

acum 85 luni (16 Aug 2016)

In conditiile in care echipele n-au reusit calificarea, gimnastica romaneasca e reprezentata la Rio de Janeiro doar de Catalina Ponor, Marian Dragulescu si Andrei Muntean. Esecul din Brazilia a determinat-o pe Silvana Peng, mama gimnastei Asiana Peng, sa sara din nou la gatul celor aflati la carma Federatiei Romane de Gimnastica, dar si a fostilor antrenori coordonatori ai lotului feminin, Octavian Bellu si Mariana Bitang. Felicitari groparului Stoica, presedinte FRG, acolitilor si sustinatorilor dezastrului special creat, pentru strategia si succesul inmormantarii gimnasticii feminine romanesti de performanta! Dar sper ca afacerile va merg cu ONG-ul ti cu proiectul sponsorizat de Petrom, iar afacerea gimnastica feminina de performanta romaneasca prospera pentru familia dumneavoastra si ca nu suferiti si nu va mustra constinta pentru intreg lotul de gimnaste 2012-2016 de care v-ati batut joc. Dar FRG e stat in stat, nu are cine sa-i deranjeze de la fraudat banul public si nici de la abuzuri", a tunat Peng. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro