Acuze de blat la ultimul meci in care Romania a invins Albania la scor de maidan: "Asa e intr-o tara saraca, banul primeaza! Au rupt casele de pariuri!"

Acuze de blat la ultimul meci in care Romania a invins Albania la scor de maidan:

Fostul international albanez Rudi Vata afirma intr-un interviu acordat ziarului Evenimentul Zilei, in 2010: "La nationala Albaniei au fost si mai sunt destui jucatori fara caracter, pentru care primeaza banul inaintea cinstei de a juca pentru tara lor.

acum 79 luni (19 Jun 2016)

Fostul international albanez Rudi Vata afirma intr-un interviu acordat ziarului Evenimentul Zilei, in 2010: "La nationala Albaniei au fost si mai sunt destui jucatori fara caracter, pentru care primeaza banul inaintea cinstei de a juca pentru tara lor. Nu toti au fost implicati, dar a fost de-ajuns sa intre in afacere cei mai reprezentativi fotbalisti pentru ca sa se ajunga la acel 6-1 atat de rusinos pentru fotbalul albanez.

De asemenea, fostul international albanez Albert Duro, fost jucator la Steaua si FC National Bucuresti, povestea la randul sau, in Gazeta Sporturilor, un an mai tarziu: "Nu este exclus ca unii dintre jucatorii albanezi sa fi mizat si la pariuri si sa va fi lasat sa dati pase. Imi amintesc ca, dupa aceea, cinci dintre ei n-au mai fost chemati niciodata la echipa nationala. In 2006, Romania a castigat cu 2-0 la Tirana, iar jocul a nascut suspiciuni, banuindu-se ca a fost aranjat pentru a fi adjudecat de nationala lui Victor Piturca. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro