Acuzatiile in cazul pacientei care a ramas fara un picior se inmultesc: "Iasiul nu a vrut sa primeasca acest caz"

Acuzatiile in cazul pacientei care a ramas fara un picior se inmultesc:

DSP Neamt deruleaza o ancheta pe partea care vizeaza implicarea serviciilor de interventie si a spitalelor din judet, iar DSP Iasi a cerut un punct de vedere de la medicii implicati aici in cazul medical", a aratat Marius Voicescu, purtator de cuvant al DSP Iasi.

acum 47 luni (25 May 2017)

Medicii implicati in ingrijirea victimei care a fost mutilata dupa accidentul de pe E85 sunt chemati sa dea explicati directiilor de sanatate publica din judetele Iasi si Neamt. Ulterior, conducerea DSP Iasi a cerut, la randul ei, explicatii de la medicii de la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi. DSP Neamt deruleaza o ancheta pe partea care vizeaza implicarea serviciilor de interventie si a spitalelor din judet, iar DSP Iasi a cerut un punct de vedere de la medicii implicati aici in cazul medical", a aratat Marius Voicescu, purtator de cuvant al DSP Iasi.

Ancheta s-a prelungit si la Iasi dupa ce managerul Spitalului Municipal din Roman, Maria Andrici, a subliniat ca si Iasul are partea sa de vina in plimbatul pacientei dintr-un spital in altul.

Potrivit managerului, pacienta ar fi putut ajunge mai repede la Iasi daca medicul or-toped de garda de aici ar fi acceptat sa preia cazul prin transfer. An-drici sustine ca medicul urgentist de la Roman ar fi incercat sa transfere pacienta imediat ce si-a dat seama ca spitalul este depasit de con-ditia grava a victimei."Me-dicul din CPU a cerut transferul la Iasi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro