Acuzatii dure in Consiliul de Administratie al TVR dupa esecul Romaniei la Eurovision 2018: "Se impun demisii si sanctiuni"

Acuzatii dure in Consiliul de Administratie al TVR dupa esecul Romaniei la Eurovision 2018:

Potrivit discutiilor din sedinta Consiliului de Adminsitratie al TVR, principalele acuzatii aduse organizatorilor Eurovision Romania ar fi ca show-ul trupei romanesti "nu s-a ridicat la nivelul unei competitii internationale" si ca "in urma rezultatului slab obtinut de delegatia Romaniei, s-ar impune unele demisii", potrivit Pagina de Media. In plus, membrii CA ai TVR au fost de acord ca "TVR, ca institutie publica, nu a reactionat corespunzator acuzand exclusiv defectiunile sistemului de vot", in loc sa-si asume esecul de a nu se fi calificat in finala Eurovision 2018, de la Lisabona.

acum 69 luni (5 Jun 2018)

Potrivit discutiilor din sedinta Consiliului de Adminsitratie al TVR, principalele acuzatii aduse organizatorilor Eurovision Romania ar fi ca show-ul trupei romanesti "nu s-a ridicat la nivelul unei competitii internationale" si ca "in urma rezultatului slab obtinut de delegatia Romaniei, s-ar impune unele demisii", potrivit Pagina de Media. In plus, membrii CA ai TVR au fost de acord ca "TVR, ca institutie publica, nu a reactionat corespunzator acuzand exclusiv defectiunile sistemului de vot", in loc sa-si asume esecul de a nu se fi calificat in finala Eurovision 2018, de la Lisabona. In acest sens, spun membrii CA, pentru ca acest fenomen sa nu se mai repete in anii urmatori, "s-ar impune unele demisii si/sau luarea unor masuri de sanctionare". Alte solicitari ale membrilor CA Alte solicitari ale membrilor CA au fost ca personalul extern implicat in realizarea show-ului de la Lisabona sa nu mai fie cooptat in editii viitoare ale Eurovision, dar si un raport final, care sa cuprinda toate capitolele de cheltuieli si venituri, de indata ce dosarul financiar al proiectului va fi incheiat.

In plus, membrii CA au fost de acord ca pentru editiile viitoare sa fie stabilita "o buna strategie de investitii consistente pentru a putea realiza un show de calitate". De asemenea, s-a concluzionat ca se impune o analiza - financiara si de continut - inainte de elabora si aproba o strategie pentru urmatoarea editie. Imediat dupa esec, TVR a acuzat ca ar fi fost probleme cu sistemul de vot in tarile cu mari comunitati de romani. Mesajele, viralizate prin retelele de socializare, veneau din tari cu importante comunitati de romani, precum Germania si Italia, unde problemele operatorilor de telefonie au grevat posibilitatea de a vota reprezentantii nostri in concurs. Pe ce loc s-a clasat Moldova si topul complet VIDEO Cine este Netta Barzilai, castigatoarea Eurovision 2018, si cum explica israeliana "sunetele de gaina" din piesa ei VIDEO Victoria Israelului la Eurovision 2018, c... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro