Acuzat de SPALARE DE BANI in dosarul "Leasing pentru interlopi" si evaziune de MILIOANE DE EURO cu cereale si utilaje. Ultima afacere: VINDE FOSTA ORTOPEDIE din Timisoara. Cine este Tailor Cacareaza

Acuzat de SPALARE DE BANI in dosarul

Retinut joi seara impreuna cu partenerul sau de afaceri si distractie, Cristian Dumitru Popa, Tailor Cacareaza, 46 de ani, este un mai vechi cunoscut al organelor de ancheta. "In perioada august-decembrie 2006, inculpatul Cacareaza Vasile Tailor, in calitate de administrator al SC Tailor Trans SRL, in baza aceleiasi rezolutii infractionale, a inregistrat in contabilitatea societatii si a mentionat in declaratiile privind TVA, un numar de 162 facturi fiscale de achizitii de cereale false, in vederea stabilirii unor obligatii fiscale eronate, cauzand prin aceasta un prejudiciu bugetului consolidat al statului in valoare de 210.943 lei", se arata in rechizitoriul procurorilor.

acum 62 luni (19 Feb 2016)

Retinut joi seara impreuna cu partenerul sau de afaceri si distractie, Cristian Dumitru Popa, Tailor Cacareaza, 46 de ani, este un mai vechi cunoscut al organelor de ancheta. El a fost deja trimis in judecata, in toamna lui 2014, pentru evaziune fiscala cu cereale, dar a facut afaceri penale si cu finul lui Nutu Camataru, si e cercetat si pentru spalare de bani alaturi de vicepresedintele PSD Caras Severin. Mai nou, Tailor Cacareaza s-a lansat in afaceri imobiliare de sute de mii de euro, pe OLX.

Acum patru ani, cand evaziunea "suveica" cu cereale pusa la cale de Popa si Cacareaza a fost descoperita in urma unor controale ale fiscului, firmele administrate de cei doi foloseau ca intermediar firme fantoma din Serbia, conduse de samsarul Krivocuka Vladimir din Belgrad. Asa se face ca ancheta in cazul acesta s-a prelungit pana acum, cand s-a putu proba un prejudiciu adus bugetului statului de 2,5 milioane de euro, conform DNA.

Trimis in judecata pentru evaziune fiscala

In noiembrie 2014 Tailor Cacareaza a fost trimis in judecata pentru alta vaziune fiscala cu cereale, alaturi de un alt membru al familiei sale, Dumitru Cacareaza. "In perioada august-decembrie 2006, inculpatul Cacareaza Vasile Tailor, in calitate de administrator al SC Tailor Trans SRL, in baza aceleiasi rezolutii infractionale, a inregistrat in contabilitatea societatii si a mentionat in declaratiile privind TVA, un numar de 162 facturi fiscale de achizitii de cereale false, in vederea stabilirii unor obligatii fiscale eronate, cauzand prin aceasta un prejudiciu bugetului consolidat al statului in valoare de 210.943 lei", se arata in rechizitoriul procurorilor. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro