Acum, poti sa iei credit de la biserica. Vezi aici ce conditii trebuie sa indeplinesti

Acum, poti sa iei credit de la biserica. Vezi aici ce conditii trebuie sa indeplinesti

Preotul Grigore Timoftescu, presedintele CARCM, a declarat, sambata, presei ca este convins ca institutia va avea multe solicitari de imprumuturi, avand in vedere dobanda redusa care este perceputa, de doar sase la suta, dar si increderea oamenilor in Biserica.

acum 96 luni (17 Sep 2014)

Preotul Grigore Timoftescu, presedintele CARCM, a declarat, sambata, presei ca este convins ca institutia va avea multe solicitari de imprumuturi, avand in vedere dobanda redusa care este perceputa, de doar sase la suta, dar si increderea oamenilor in Biserica. El a precizat ca primele imprumuturi vor fi de maximum 5.000 de lei si vor fi acordate incepand de saptamana viitoare, scrie pressalert.ro.

"Sper si cred ca vom reusi, impreuna cu preotii protopopi din teritoriu, sa facem in scurt timp ca institutia sa functioneze asa cum ne dorim. Casa de Asigurari functioneaza ca o institutie financiar non-bancara si se pot inscrie in aceasta asociatie toti clericii si mirenii crestini-ortodocsi. In momentul inscrierii, se va achita o taxa de inscriere de 35 de lei. Cotizatia lunara este de 30 de lei, la care se adauga doi lei pentru constituirea unui fond de ajutor", a afirmat presedintele CARCM, preotul Grigore Timoftescu. Potrivit acestuia, in doar cateva zile de la infiintare, in CARCM s-au inscris 14 persoane, intre care si Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, IPS Teofan. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro