Actrita Zsa Zsa Gabor a murit la varsta de 99 de ani

Actrita Zsa Zsa Gabor a murit la varsta de 99 de ani

Agentul Ed Lozzi a anuntat ca actrita de origine maghiara a decedat in propria locuinta, ea urma sa implineasca 100 de ani in februarie, insa a murit in urma unui atac de cord. De asemenea, cu doar doua zile inainte de aniversarea ei de 99 de ani, actrita a ajuns in stare grava la spital din cauza unor probleme respiratorii.

acum 72 luni (19 Dec 2016)

Agentul Ed Lozzi a anuntat ca actrita de origine maghiara a decedat in propria locuinta, ea urma sa implineasca 100 de ani in februarie, insa a murit in urma unui atac de cord.

Gabor era cunoscuta pentru personalitatea si frumusetea ei, dar si pentru cele noua casnicii cu barbati prosperi, printre care se numara inclusiv fondatorul lantului international de hoteluri, Conrad Hilton. Zsa Zsa Gabor s-a casatorit pentru prima data la varsta de 20 de ani cu diplomatul turc Burhan Asaf Belge.

Ultimul mariaj al actritei maghiare a inceput la varsta de 70 de ani cu cetateanul american de origine germana, Frederic Prinz von Anhalt, cunoscut pentru ca a platit-o pe printesa Marie-Auguste von Anhalt pentru a-l adopta in 1980. Desi talentul ei actoricesc era rareori laudat de critici, Zsa Zsa Gabor a reusit sa-si lanseze o cariera de lunga durata la Hollywood. Aceasta a jucat in 41 de filme de-a lungul unei cariere de 44 de ani si in multe alte seriale realizate in studiourile din Los Angeles. "Poate sunt un caracter, dar nu vreau sa devin o actrita specializata in caractere", a declarat Zsa Zsa Gabor in anii '70, atunci cand a inceput sa refuze roluri figurante in filmele de la Hollywood. Zsa Zsa Gabor a stat departe in ultimii ani de lumina reflectoarelor din cauza problemelor grave de sanatate, aceasta a ramas partial paralizata in urma unui accident de masina, care a avut loc in 2002 in Beverly Hills. De asemenea, cu doar doua zile inainte de aniversarea ei de 99 de ani, actrita a ajuns in stare grava la spital din cauza unor probleme respiratorii. Zsa Zsa Gabor s-a nascut intr-o familie bogata de evrei maghiari si a reusit sa castige in 1936 concursul de frumusete Miss Ungaria. Dupa izbucnirea celui de-al doilea razboi mondial, Zsa Zsa Gabor a fugit impreuna cu surorile ei, Magda si Eva, in Statele Unite. La scurt timp dupa ce surorile au ajuns la Hollywood, Eva a inceput sa lucreze ca actrita, in vreme ce Zsa Zsa s-a casatorit cu antreprenorul Conrad Hilto... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro