Actrita transgender Alexis Arquette a murit la 47 de ani. Patricia Arquette

Actrita transgender Alexis Arquette a murit la 47 de ani. Patricia Arquette

Decesul a fost anuntat prin intermediul unui comunicat de presa redactat de Patricia Arquette, document in care se precizeaza ca Alexis a murit in timp ce asculta muzica lui David Bowie. De asemenea, Patricia Arquette a precizat si ca, in ciuda faptului ca sunt foarte putine roluri pentru actorii transgenderi, sora sa a refuzat intotdeauna partiturile pe care le-a considerat injositoare sau stereotipice: "A fost o avangarda in lupta pentru intelegerea si acceptarea transgenderilor.

acum 78 luni (12 Sep 2016)

Decesul a fost anuntat prin intermediul unui comunicat de presa redactat de Patricia Arquette, document in care se precizeaza ca Alexis a murit in timp ce asculta muzica lui David Bowie. Avem inima zdrobita de durere pentru ca nu o mai avem alaturi, dar suntem recunoscatori pentru blandetea si bunatatea care ne-au fost aratate in aceasta perioada dificila. Suntem mangaiati de faptul ca Alexis a facut parte din familia noastra si a fost fratele nostru, apoi a fost sora noastra si pentru ca ne-a oferit atat de multa iubire. De asemenea, Patricia Arquette a precizat si ca, in ciuda faptului ca sunt foarte putine roluri pentru actorii transgenderi, sora sa a refuzat intotdeauna partiturile pe care le-a considerat injositoare sau stereotipice: "A fost o avangarda in lupta pentru intelegerea si acceptarea transgenderilor. Si-a trait cu inversunare realitatea intr-o lume in care este periculos sa fii transgender - o lume in mare parte nepregatita sa accepte diferentele dintre fiintele umane si in care inca exista uratenia violentei si a ostilitatii fata de oamenii pe care nu-i putem intelege."

Actritele Rosanna Arquette, Alexis Arquette si Patricia Arquette FOTO BBC Alexis s-a nascut Robert Arquette, iar la varsta de 12 ani a aparut in videoclipul formatiei Tubes, "She's a Beauty".

To My first best friend - Cosmic Dancer https://t.co/jgAqLrqxW0 -- Patricia Arquette (@PattyArquette) September 11, 2016

Breaking through the veil singing StarMan https://t.co/A3way5S3Lb -- Patricia Arquette (@PattyArquette) September 11, 2016 A aparut, de asemenea, in comedia romantica "The Wedding Singer", interpretand rolul membrului unei trupe care il imita pe cantaretul britanic Boy George. Multa dragoste familiei si tuturor celor care au iubit-o pe Alexis." -- Boy George (@BoyGeorge) September 11, 2016 Alexis a mai jucat in filme precum "Pulp Fiction" si "The Wedding Singer", dar si in serialele "Friends" si "Californication". A aparut si in... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro