Actrita Emilia Clarke, din serialul "Urzeala tronurilor", dezvaluie de ce a refuzat sa joace in "Fifty Shades of Grey"

Chiar daca "Fifty Shades of Grey" s-a dovedit a fi un succes la nivel mondial, dupa ce a adunat 550 de milioane de dolari la box office, Emilia Clarke a dezvaluit ca nu are "vreun regret" cu privire la decizia de a refuza rolul Anastasiei Steele, cel care a propulsat-o in atentia publica pe necunoscuta Dakota Johnson.

acum 56 luni (26 Mar 2015)

Chiar daca "Fifty Shades of Grey" s-a dovedit a fi un succes la nivel mondial, dupa ce a adunat 550 de milioane de dolari la box office, Emilia Clarke a dezvaluit ca nu are "vreun regret" cu privire la decizia de a refuza rolul Anastasiei Steele, cel care a propulsat-o in atentia publica pe necunoscuta Dakota Johnson. "Am mai avut scene de nuditate inainte de aceasta propunere, dar am fost ingrijorata in ceea ce priveste reactia oamenilor", a declarat Emilia Clarke care a specificat ca dupa intalniri cu regizoarea Sam Taylor-Johnson a refuzat viitorul rol, scrie "The Hollywood Reporter".

De fapt, acesta a fost singurul comentariu al actritei cu privire la mult controversata pelicula despre inclinatiile sado-masochiste ale unui miliardar. Pe de alta parte, Clarke a declarat ca se concentreaza pe succesul serialul realizat de HBO. Pe langa rolul Daenerys Targardyen din serialul "Game of Thrones", Emilia Clarke va aparea in "Terminator: Genisys", in rolul emblematicei Sarah Connor, alaturi de Arnold Schwarzenegger.

Succesul actritei din "Game of Thrones" este atat de mare incat aceasta a stabilit sa nu aiba scene de nuditate. Nici intr-un milion de ani nu m-am gandit ca serialul o sa aiba un asemenea succes. Mi-au trebuit cinci ani sa ma prind de lucrul asta.

Sezonul cu numarul cinci al serialului "Game of Thrones" va avea premiera in Romania la postul HBO duminica, 12 aprilie, de Paste, de la ora 04:00, odata cu premiera din Statele Unite ale Americii. Luni, 13 aprilie, de la ora 20:00, primul episod va fi difuzat din nou la HBO, urmand ca in fiecare luni, de la aceeasi ora, sa fie difuzat un nou episod dintre cele zece ale sezonului. Productia va fi difuzata simultan in peste 170 de tari si teritorii din toata lumea, pentru prima data de la debutul sau.

Bazat pe seria de romane fantasy "Cantec de gheata si foc/A Song of Ice and Fire", semnata de George R. Martin, "Game... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro