Actrita Cezara Dafinescu a scris un mesaj emotionant in memoria fostului sot, George Motoi: "Iarta-ma, eu te-am iertat deja!"

Vestea mortii actorului George Motoi a intristat lumea teatrului, numeroase mesaje de condoleante fiind trimise de cei care i-au fost colegi si prieteni. Cezara Dafinescu, cea care i-a fost alaturi timp de 23 de ani, i-a trimis in neant un mesaj tulburator, postat pe pagina personala de Facebook.

acum 67 luni (6 Mar 2015)

Vestea mortii actorului George Motoi a intristat lumea teatrului, numeroase mesaje de condoleante fiind trimise de cei care i-au fost colegi si prieteni. Actorul a murit miercuri la varsta de 79 de ani.

Cezara Dafinescu, cea care i-a fost alaturi timp de 23 de ani, i-a trimis in neant un mesaj tulburator, postat pe pagina personala de Facebook. De George m-am indragostit in anul doi de facultate. Apoi, destinul a facut sa ne intalnim si aievea si sa formam un cuplu, in viata si mai tarziu, si pe scena. El a fost "Fat Frumosul" pe care il asteapta orice fata sa vina pe un cal alb... Alaturi de el am invatat ca adevarata inteligenta este asemenea unui izvor, de-a pururi nou, fermecat, adevarata inteligenta este mereu coplesita de uimire. Am invatat de la el ca libertatea nu este dreptul de a face ce vrei, ci de a face ceea ce se cuvine. Inseamna raspundere, si de aceea majoritatea oamenilor se tem de ea. Dar, mai cu seama, George m-a invatat ca in teatru trebuie sa intri pe usa din fata. si te uiti la femeia care ai fost acum cativa ani cu indiferenta si curiozitatea cu care privesti o femeie straina. Destinul nostru atarna de un gest, de un cuvant, la inceput cel mai mic efort este de ajuns sa-l tina in loc, apoi trebuie sa pui in miscare un mecanism gigant. " O mare dragoste nu reuseste sa lege de tine fiinta iubita, daca nu stii in acelasi timp sa-i umpli viata cu o bogatie de sentimente mereu reinnoite", a scris Cezara Dafinescu pe pagina personala. Actrita si-a incheiat mesajul precizand ca a ramas prietena cu cel care i-a fost alaturi mai bine de doua decenii: "Suntem doi oameni care s-au iubit candva, au un copil impreuna, si nu e vina noastra daca sentimentele s-au mai schimbat cu trecerea anilor. A-l renega pe George ar insemna sa ma reneg pe mine, pentru ca intr-o perioada a vietii mele, el a fost ALESUL. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro