Actrita Carrie Fisher, figura emblematica in saga "Razboiul Stelelor", a murit la varsta de 60 de ani. Mark Hamill, partenerul sau de platou, devastat de veste | FOTO + VIDEO

Actrița Carrie Fisher, cunoscută pentru rolul său in "Războiul Stelelor", unde a interpretat-o pe prințesa Leia, a murit, marți, la varsta de 60 de ani, in urma unui atac de cord, informează People. no words #Devastated pic.twitter.com/R9Xo7IBKmh— Mark Hamill (@HamillHimself) December 27, 2016 La randul său, actrița Whoopi Goldberg susține că Fisher era mai veselă şi mai inteligentă decat ar avea cineva dreptul să fie şi transmite condoleanţe mamei şi fiicei actriţei. La mijlocul anilor 1980, Carrie Fisher s-a luptat cu dependenţa de alcool, dependenţa de droguri şi depresia, in timp ce a continuat să apară intr-o serie de filme, mai degrabă nereuşite, precum "Under the Rainbow" (1981) şi "Hollywood Vice Squad" (1986).

acum 91 luni (28 Dec 2016)

Actrița Carrie Fisher, cunoscută pentru rolul său in "Războiul Stelelor", unde a interpretat-o pe prințesa Leia, a murit, marți, la varsta de 60 de ani, in urma unui atac de cord, informează People.

Potrivit purtătorului de cuvant al familiei, Simon Halls, Fisher a murit la ora locală 08.55. Carrie Fisher, cunoscută in special pentru apariția in franciza "Star Wars", a suferit un atac de cord la bordul unui avion ce efectua o cursă pe ruta Londra-Los Angeles. Vedeta, in varstă de 60 de ani, a fost preluată de o echipă de intervenție imediat după ce avionul a aterizat și a fost transportată la spital.

Reacții internaționale

Partenerul lui Carrie Fisher din Star Wars, Mark Hamill, s-a declarat devastat de moartea acesteia și a transmis, pe Twitter, că nu are cuvinte care să descrie ceea ce simte.

no words #Devastated pic.twitter.com/R9Xo7IBKmh— Mark Hamill (@HamillHimself) December 27, 2016

La randul său, actrița Whoopi Goldberg susține că Fisher era mai veselă şi mai inteligentă decat ar avea cineva dreptul să fie şi transmite condoleanţe mamei şi fiicei actriţei.

Ellen DeGenres a scris, pe Twitter: "Carrie Fisher a fost o scriitoare şi o actriţă strălucită, dar şi o prietenă. La randul său, actriţa Joan Collins spune că este cu sufletul alături de Debbie Reynolds la moartea talentatei ei fiice Carrie.

Și primarul Londrei Sadiq Khan a transmis un mesaj: "Odihneşte-te in pace Carrie Fisher - un talent veritabil care ne va lipsi foarte mult". Chiar şi premierul Canadei, Justin Trudeau a scris despre moartea actriței: " Nu te vom uita niciodată Carrie.

Creatorul serialului Family Guy şi-a exprimat şi el condoleanţele: "Carrie Fisher era deşteaptă, amuzantă, talentată, surprinzătoare şi intotdeauna o campanie nemapoimenită.

Actorul Steve Martin a scris: "Cand eram tanăr, Carrie Fisher a fost cea mai frumoasă creatură pe care... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro