Actorul Mircea Albulescu a fost operat pe inima, la Timisoara. A fost nevoie de trei bypass-uri

Actorul Mircea Albulescu a fost operat pe inima, la Timisoara. A fost nevoie de trei bypass-uri

Mircea Albulescu, internat marti dimineata la Institutul de Cardiologie din Timisoara, dupa ce cu o seara inainte a jucat in piesa "Badaranii", pe scena Salii Capitol, a fost operat, miercuri, de medicii timisoreni.

acum 116 luni (27 Nov 2014)

Mircea Albulescu, internat marti dimineata la Institutul de Cardiologie din Timisoara, dupa ce cu o seara inainte a jucat in piesa "Badaranii", pe scena Salii Capitol, a fost operat, miercuri, de medicii timisoreni. Actorul in varsta de 80 de ani a ajuns la spital acuzand dureri in piept. Dupa efectuarea investigatiilor, medicii de la "Cardiologie" au decis ca Mircea Albulescu trebuie sa fie operat urgent. A fost nevoie de trei bypass-uri coronariene, pentru a imbunatatii fluxul sanguine al inimii pacientului. In timpul operatiei de astazi i-au fost facute trei bypass-uri.

Mircea Albulescu este internat acum la sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare din Timisoara.

Cititi si:

Actorul Mircea Albulescu a fost internat de urgenta la Institutul de Cardiologie din Timisoara ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro