Actorul american Emile Hirsch, condamnat la inchisoare. Ce a facut

Actorul, in varstă de 30 de ani, risca să primească o pedeapsă de cinci ani de inchisoare, pentru agresiune cu circumstanţe agravante, in urma acelui incident, dar, in urma unei inţelegeri cu Procuratura americană, starul american s-a prezentat la tribunal, luni, şi-a recunoscut vinovăţia şi a beneficiat de o reducere de pedeapsă.

acum 77 luni (18 Aug 2015)

Actorul american Emile Hirsch a fost condamnat la 15 zile de inchisoare, luni, după ce a agresat fizic, in timpul unui festival cinematografic, o femeie care lucrează ca producător de film, relatează Mediafax.

Pe 25 ianuarie, Emile Hirsch a agresat-o pe Daniele Bernfeld, imobilizandu-i gatul şi capul, in clubul de noapte Tao din Park City, un oraş din statul american Utah, in timpul Festivalului Sundance, informează Reuters.

Actorul, in varstă de 30 de ani, risca să primească o pedeapsă de cinci ani de inchisoare, pentru agresiune cu circumstanţe agravante, in urma acelui incident, dar, in urma unei inţelegeri cu Procuratura americană, starul american s-a prezentat la tribunal, luni, şi-a recunoscut vinovăţia şi a beneficiat de o reducere de pedeapsă. El va trebui, de asemenea, să plătească o amendă de 4.750 de dolari şi să efectueze 50 de ore de muncă in folosul comunităţii.

Potrivit documentelor prezentate la tribunal, Hirsch se afla sub influenţa alcoolului atunci cand a contactat-o pe Bernfeld - care lucrează ca producător de film pentru studiourile Paramount - in acel club de noapte, in jurul orei locale 03.15. De asemenea, actorul s-a internat intr-o clinică de dezintoxicare la cateva zile după acel incident.

In afară de rolul din "Into the Wild", Emile Hirsch s-a remarcat şi in filmul de acţiune "Supravieţuitorul/ Lone Survivor". ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro