Actorii de la Hollywood alaturi de care nimeni nu vrea sa lucreze. Dezvaluirile cineastilor: "Multumesc tuturor, cu exceptia lui Bruce Willis, care e un idiot"

Actorii de la Hollywood alaturi de care nimeni nu vrea sa lucreze. Dezvaluirile cineastilor:

Multi actori sunt incredibil de recunoscatori pentru ca au parte de un succes fenomenal si de admiratie publica, insa exista si cateva exceptii, artisti care pur si simplu au pierdut din vedere faptul ca, in final, sunt oameni obisnuiti. Megan Fox FOTO Getty Images Gwyneth Paltrow Actrita Gwyneth Paltrow (42 de ani), cea care nu foloseste dusul de la sala de sport decat dupa ce s-a uscat complet pentru a nu intra in contact cu apa folosita de persoana de dinaintea sa, este un cosmar si pe platourile de filmare. Katherine Heigl FOTO AP Christian Bale Desi este unul dintre cei mai de succes actori contemporani si isi ia de fiecare data munca foarte in serios, Christian Bale (41 de ani) isi "innebuneste" colegii si aduce echipele de filmare in pragul unei caderi nervoase, motiv pentru care nu este foarte placut de nimeni.

acum 104 luni (30 Jun 2015)

Multi actori sunt incredibil de recunoscatori pentru ca au parte de un succes fenomenal si de admiratie publica, insa exista si cateva exceptii, artisti care pur si simplu au pierdut din vedere faptul ca, in final, sunt oameni obisnuiti. Russel Crowe

Russel Crowe (51 de ani) s-a afisat de mai multe ori beat pe platourile de filmare si este cunoscut de catre cei cu care lucreaza drept o persoana recalcitranta, care se enerveaza foarte repede si isi varsa furia pe colegii sai. De exemplu, in timp ce filma pentru pelicula "Gladiatorul/ Gladiator" (2000), actorul a criticat public scenariul, spunand: "Este o prostie, dar eu sunt cel mai mare actor din lume si pot sa fac orice sa sune bine."

Russel Crowe FOTO moviepilot.com Bruce Willis

Potrivit regizorului filmului "Cop Out/ Politai in misiune", Kevin Smith, Bruce Willis (60 de ani) are darul de a pune in umbra echipa regizorala, asumandu-si acest rol. Actorul american a reusit sa-l enerveze atat de tare pe Kevin Smith incat, la petrecerea de lansare a lungmetrajului, in care Bruce Willis joaca rolul personajului Jimmy Monroe, regizorul a multumit tuturor celor cu care a lucrat la acest film, "cu exceptia lui Bruce Willis, care este un idiot".

Bruce Willis FOTO moviepilot.com Megan Fox

Megan Fox (29 de ani) este o vedeta cu pretentii. In opinia sa, regizorul Michael Bay era precum Adolf Hitler pe platorurile de filmare ale francizei "Transformers" si "a fost un cosmar sa lucrez cu el". O parte din echipa de filmare a peliculelor din franciza "Transformers" a sarit in apararea regizorului: "Care este adevarata Megan Fox?

Megan Fox FOTO Getty Images Gwyneth Paltrow

Actrita Gwyneth Paltrow (42 de ani), cea care nu foloseste dusul de la sala de sport decat dupa ce s-a uscat complet pentru a nu intra in contact cu apa folosita de persoana de dinaintea sa, este un c... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro