Actori de succes, la auditiile pentru rolurile care i-au facut faimosi

De la actrita Rachel McAdams, care s-a consacrat odata cu rolul din "The Notebook/ Jurnalul" (2004), la actorul Hugh Jackman, cunoscut publicului larg pentru rolurile din franciza de succes "X-Man", toate vedetele care au cunoscut succesul la Hollywood au fost, inainte de toate, suspuse unor "teste". Aaron Paul: auditiile pentruserialul "Breaking Bad" (2008) Desi de la sfarsitul anilor 1990 a avut o multime de aparitii in filme sau in seriale de televiziune, Aaron Paul (35 de ani) a cunoscut cu adevarat faima odata cu rolul personajului Jessie Pinkman, din serialul de succes "Breaking Bad", intrat de curand, si in grila de programe a postului de televiziune prin cablu HBO Romania.

acum 67 luni (30 Apr 2015)

De la actrita Rachel McAdams, care s-a consacrat odata cu rolul din "The Notebook/ Jurnalul" (2004), la actorul Hugh Jackman, cunoscut publicului larg pentru rolurile din franciza de succes "X-Man", toate vedetele care au cunoscut succesul la Hollywood au fost, inainte de toate, suspuse unor "teste".

Actori precum Russel Brand, Emma Stone, Seth Rogen, Rachel McAdams, dar si altii, au trecut proba de foc si au devenit vedete de talie mondiala.

Rachel McAdams: auditiile pentru "The Notebook/ Jurnalul" (2004)

Filmul "The Notebook/ Junalul" spune povestea tinerei Allie, interpretata de Rachel McAdams (36 de ani), care se indragosteste de Noah Calhoun (Ryan Gosling), la un carnaval. Parintii ei, insa, nu consimt legatura fiicei lor, deoarece familia lui Noah nu este suficient de bogata si cunoscuta, si hotarasc sa se mute cat mai departe de Noah. Aaron Paul: auditiile pentruserialul "Breaking Bad" (2008)

Desi de la sfarsitul anilor 1990 a avut o multime de aparitii in filme sau in seriale de televiziune, Aaron Paul (35 de ani) a cunoscut cu adevarat faima odata cu rolul personajului Jessie Pinkman, din serialul de succes "Breaking Bad", intrat de curand, si in grila de programe a postului de televiziune prin cablu HBO Romania.

Pentru rolul lui Jessie Pinkman, un student care-si petrece majoritatea timpului fumand marijuana, pana cand il reintalneste pe fostul lui profesor de chimie, Walter White (Bryan Cranston), alaturi de care incepe sa produca metamfetamina, Aaron Paul a castigat Premiul Emmy pentru Cel mai bun actor in rol secundar intr-un serial drama in 2010, 2012 si 2014.

Hugh Jackman: auditiile pentru "X-Men" (2000)

Hugh Jackman (46 de ani) a realizat un rol memorabil in filmul "X-Men", unde l-a jucat pe Logan/Wolverine, studentul profesorului Xavier (Patrick Steward), care este un solitar ce poseda puteri vindecatoare uimitoare, d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro