Actori care se urasc si refuza sa lucreze impreuna: motivele din spatele disputelor de pe platourile de filmare

Uneori, relatia sudata trece dincolo de camerele de filmat, acestia tesand prietenii sincere, cum este cazul actorilor Sandra Bullock si George Clooney sau Jennifer Lawrence si Bradley Cooper. Actori care se urasc: Shirley Maclaine si Debra Winger Shirley Maclaine si Debra Winger FOTO therichest.com Desi ambele au reputatia unor persoane cu care este dificil sa lucrezi, se pare ca nici intre ele nu s-au inteles mai bine pe platourile de filmare ale comediei "Terms of Endearment". Howard il acuza pe Downey ca a luat si partea lui de onorariu si a precizat ca, atunci cand a fost anuntat ca suma pe care o va primi va fi mai mica, l-a sunat pe "amicul" Downey, dar acesta nu i-a raspuns timp de trei luni. Actori care se urasc: William Shatner si George Takei William Shatner si George Takei FOTO therichest.com Conflictul dintre cei doi a inceput sa prinda contur inca de pe vremea in care erau colegi pe platourile de filmare ale seriei "Star Trek".

acum 63 luni (16 Apr 2015)

Uneori, relatia sudata trece dincolo de camerele de filmat, acestia tesand prietenii sincere, cum este cazul actorilor Sandra Bullock si George Clooney sau Jennifer Lawrence si Bradley Cooper.

Site-ul therichest.com a intocmit o lista a actorilor care s-au certat pe paltourile de filmare si au refuzat sa mai lucreze impreuna. Actori care se urasc: Julia Roberts si Nick Nolte

Julia Roberts si Nick Nolte FOTO therichest.com

Neintelegerile dintre Nick Nolte si Julia Roberts au inceput in 1994, pe platourile de filmare ale comediei romantice "I Love Trouble". Disputele au continuat mult timp dupa terminarea proiectului, Julia Roberts declarand ca Nick Nolte este "de-a dreptul dezgustator", iar el precizand ca "ea nu este o persoana draguta si toata lumea stie acest lucru".

Actori care se urasc: Faye Dunaway si Roman Polanski

Faye Dunaway si Roman Polanski FOTO therichest.com

Acest conflict pare desprins din romane.

In momentul in care Dunaway a incercat sa-si inteleaga mai bine personajul si l-a intrebat pe regizor care este motivatia din spatele unor anumite actiuni, Polanski a tipat la ea: "spune blestematele alea de replici, salariul este motivatia ta".

Actori care se urasc: Bill Murray si Lucy Liu

Bill Muray si Lucy Liu FOTO therichest.com

Cu siguranta multi fani s-au intrebat de ce Bill Murray nu a mai fost prezent in continuarea peliculei "Ingerii lui Charlie/ Charlie's Angels". Actorul s-ar fi oprit in mijlocul unei scene cu Drew Barrymore, Cameron Diaz si Lucy Liu si, aratand spre fiecare, in ordine, a spus: "Inteleg de ce esti aici. Acest incident i-a fortat pe membrii echipei de filmare sa intervina, dar asta nu i-a oprit pe cei doi artisti sa continue lupta, folosind de aceasta data jignirile pe post de arme. Ulterior, Murray nu a mai acceptat sa joace alaturi de Liu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro