"Activitatea DNA a alunecat in ultimii ani de la eficienta si profesionalism spre populism si senzational". Interviu cu Chris Terhes, presedintele Coalitiei romanilor din SUA

Chris Terhes: Desi am avut pozitii antagonice, am acceptat invitatia la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena3 din trei motive: In primul rand Antena 3 a fost singurul mijloc de comunicare care m-a sunat sa imi ceara detalii despre scrisoarea congresmenei Loretta Sanchez, in care isi arata ingrijorarea cu privire la "incalcarile documentate ale drepturilor omului, sub pretextul combaterii coruptiei, violarea drepturilor procesuale pe timpul anchetelor penale si amenintarile la independenta justitiei din Romania".

acum 45 luni (30 Jun 2016)

Presedinte al Coalitiei Romanilor din Statele Unite ale Americii, preotul greco-catolic Chris Terhes este un sustinator al luptei anticoruptie din Romania. In momentele dificile din trecut, a facut lobby pe langa Congresul american pentru ca institutiile Justitiei din tara noastra sa fie sprijinite, pentru a nu fi anihilate de politicieni. "Evenimentul Zilei" a decis sa vada care sunt motivele care au dus la schimbarea sa de pozitie.

Evenimentul Zilei: De ce ati acceptat sa apareti la Antena 3, post care apartine lui Dan Voiculescu, condamnat pentru fapte de coruptie?

Chris Terhes: Desi am avut pozitii antagonice, am acceptat invitatia la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena3 din trei motive:

In primul rand Antena 3 a fost singurul mijloc de comunicare care m-a sunat sa imi ceara detalii despre scrisoarea congresmenei Loretta Sanchez, in care isi arata ingrijorarea cu privire la "incalcarile documentate ale drepturilor omului, sub pretextul combaterii coruptiei, violarea drepturilor procesuale pe timpul anchetelor penale si amenintarile la independenta justitiei din Romania". Al doilea motiv a fost tacerea unei parti a presei cu privire la scrisoarea Lorettei Sanchez, presa care, culmea, spune ca apara statul de drept si justitia. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro