Activitate de parlamentar. Cristiana Anghel, invatatoarea fara diploma de licenta, avocata penalilor in Parlament. Gafele senatoarei "greviste"

Activitate de parlamentar. Cristiana Anghel, invatatoarea fara diploma de licenta, avocata penalilor in Parlament. Gafele senatoarei

Cristiana Anghel, senatoarea care a ajuns in Parlament pentru ca a facut greva foamei, este o sursa de amuzament pentru colegii sai parlamentari. Initiativa prevede ca insulta sa fie pedepsita cu amenda intre 10 si 30 de zile-amenda, iar calomnia sa sa fie pedepsita cu amenda intre 120-300 zile amenda.I In urma unui calcul simplu, insulta ar urma sa fie pedepsita cu amenda intre 1.500 de lei si 4.500 de lei, iar calomnia intre 18.000 de lei si 45.000 de lei. Fara diploma de licenta Inainte sa ajunga in Parlament, Cristiana Anghel a fost dascal pentru copiii din clasele primare din Caracl timp de 28 de ani.

acum 56 luni (4 Feb 2016)

Cristiana Anghel, senatoarea care a ajuns in Parlament pentru ca a facut greva foamei, este o sursa de amuzament pentru colegii sai parlamentari. A vrut sa sara in apararea lui Gabriel Oprea la votul de ridicare a imunitatii, dar a sfarsit prin a se face de ras. A vorbit despre raportul MCV (Mecanismul de Cooperare si Verificare) referindu-se la o persoana, cu nume si prenume. Stie cineva ce bani, mii de euro, sunt in spatele acestui MCV?

Cristiana Anghel nu se afla la prima gafa de acest fel. Cristiana Angel a stat in greva foamei 70 de zile, fiind sustinuta, ulterior, de Dan Voiculescu.

De-a lungul celor trei ani de cand se afla in Parlament, senatoarea ALDE a avut mai multe aparitii si declaratii total neispirate, care fie au fost pline de umor, fie au fost jignitoare la adresa electoratului. La cea de-a patra motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului Ponta, Cristiana Anghel a imbracat un sacou imprimat cu Michey Mouse, in semn de solidaritate cu Victor Ponta, poreclit Michey Mouse. Iar astazi, cei care am mers la serviciu, ca orice om normal din tara, am fost trimisi acasa din cauza lipsei de cvorum. Ma uit si ma gandesc, cateodata - si imi pare rau ca este aproape goala sala si nici macar presa nu este aici -, si ma gandesc ca sunt un fel de Michey Mouse al presei. Le place sa se joace cu imaginea Cristianei Anghel, le place sa calce in picioare demnitatea omului Cristiana Anghel", s-a plans Cristiana Anghel, in plenul Parlamentului, a doua zi dupa ce alesii si-au votat pensiile speciale.

"Ciobanii nu miros a parfum"

In decembrie, ciobanii au dat navala in Parlament pentru a protesta privind legea care interzice prezenta a mai mult de un caine in jurul turmelor.

Justitia si presa o deranjeaza pe Anghel

Odata intrata in Parlament, Cristiana Anghel s-a ocupat mai mult cu amendarea legislatiei penale.

<... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro