Actiune ca in filme. Un student a urmarit si a reusit sa prinda in talhar care tocmai atacase un brasovean

Actiune ca in filme. Un student a urmarit si a reusit sa prinda in talhar care tocmai atacase un brasovean

Mihai Alexandru Tudorache locuieste in zona Pietei Dacia si a observat in timp ce se uita pe gram cum o persoana este atacata, lovita si i se fura telefonul mobil. Il vazusem spre ce strada se indrepta si, pentru ca era o oarecare distanta intre mine si fugar, am ales sa alerg pe o strada paralela, cu intentia sa-i ies in cale.

acum 99 luni (3 Jul 2015)

Mihai Alexandru Tudorache locuieste in zona Pietei Dacia si a observat in timp ce se uita pe gram cum o persoana este atacata, lovita si i se fura telefonul mobil.

"Cand am ajuns in strada, in jurul celui lovit erau mai multe persoane, precum si un echipaj de la Ambulanta, chemat pentru a acorda primul ajutor persoanei cazute la pamant. Il vazusem spre ce strada se indrepta si, pentru ca era o oarecare distanta intre mine si fugar, am ales sa alerg pe o strada paralela, cu intentia sa-i ies in cale. Cand aveam impresia ca l-am pierdut, pe scarile unui imobil de pe strada Aurel Vlaicu am vazut un barbat odihnindu-se, comportandu-se ca o persoana care tocmai facuse efort. Nu eram sigur daca el era cel pe care-l urmaream, dar am riscat si l-am abordat hotarat, intrebandu-l de ce a furat telefonul acelui barbat si unde locuieste. Studentul care l-a prins pe talhar a fost invitat la sediul politiei unde i s-a inmanat o placheta in semn de apreciere a spiritului civic de care a dat dovada. Ma bucura faptul ca eroii sunt tineri si asta ne arata ca suntem pe drumul cel bun. Mihai Alexandru Tudorache nu doar s-a implicat, ci si-a folosit si IQ-ul, iar datorita lui am prins un infractor care acum este arestat preventiv", a spus comisar sef Liviu Naghi, purtator de cuvant al Politiei Brasov. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro