Acrtrita Rose McGowan si-a povestit dramele: crescuta cu batai intr-o secta, violata de Harvey Weinstein

Acrtrita Rose McGowan si-a povestit dramele: crescuta cu batai intr-o secta, violata de Harvey Weinstein

Inainte sa-l intalneasca pe Harvey Weinstein (65 de ani), actrita Rose McGowan (44 de ani) trecuse deja prin numeroase abuzuri, inca din perioada copilariei. La 15 ani, actrita s-a mutat din nou cu mama ei in Los Angeles, dar lucrurile nu au stat prea bine nici in acest moment, fiindca, povesteste Rose, femeia a intalnit un alt barbat si a plecat sa locuiasca alaturi de el, lasand-o singura, in grija iubitului ei, William, de 20 de ani, care a devenit la scurt timp violent si abuziv. Peste 30 de femei l-au acuzat pe producatorul american de film Harvey Weinstein (65 de ani) ca le-a hartuit sexual, printre acestea numarandu-se nume de top de la Hollywood - Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Lea Seydoux si Cara Delevingne.

acum 46 luni (30 Jan 2018)

Inainte sa-l intalneasca pe Harvey Weinstein (65 de ani), actrita Rose McGowan (44 de ani) trecuse deja prin numeroase abuzuri, inca din perioada copilariei. Astfel, actrita povesteste ca a avut parte de numeroase batai din partea membrilor cultului respectiv, pentru ca refuza sa spuna ca "l-a primit pe Dumnezeu in inima sa", dar si in perioada cand tatal ei s-a recasatorit.

FOTO amazon.com Chiar si dupa aceasta "evadare", McGowan a petrecut multi ani fie alaturi de tatal ei, pe care-l descrie ca fiind "un barbat crud cu tendinte maniacale", sau de mama ei, care "avea o slabiciune pentru barbatii abuzivi". McGowan povesteste ca a fugit din acea clinica, iar vreme de un an a locuit pe strazi, fara mancare si resurse financiare. La 15 ani, actrita s-a mutat din nou cu mama ei in Los Angeles, dar lucrurile nu au stat prea bine nici in acest moment, fiindca, povesteste Rose, femeia a intalnit un alt barbat si a plecat sa locuiasca alaturi de el, lasand-o singura, in grija iubitului ei, William, de 20 de ani, care a devenit la scurt timp violent si abuziv. La scurt timp dupa a reusit sa-i fure masina si sa plece de langa acesta, "fara sa mai priveasca inapoi". Intalnirea cu Harvey Weinstein In cele din urma, McGowan a detaliat in premiera ce s-a intamplat intre ea si Harvey Weinstein pe care l-a acuzat ca a violat-o in 1997, pe cand juca in "Scream", film produs de Miramax, companie fondata de producator. Ajungand la Sundance Film Festival, actritei i s-a comunicat ca locul de intalnire s-a schimbat si trebuie sa se intalneasca cu producatorul la hotelul unde acesta era cazat. Odata ce a ajuns in apartamentul lui, actrita povesteste ca Weinstein a inceput efectiv sa-i rupa hainele de pe ea si apoi a fortat-o sa stea pe marginea jacuzzi-ului din camera sa, moment in care a inceput sa-i faca sex oral, in timp ce se masturba.

Rose McGowan, alaturi de Harvey Weinstein FOTO Guliver/Getty Images Actrita a evitat insa sa scrie numele abuzatorului ei in carte, refe... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro