ACL solicita DEMISIA ministrului Educatiei

ACL solicita DEMISIA ministrului Educatiei

2014 este al doilea an in care copiii de clasa I incep anul scolar fara manuale, 2014 este anul in care si copiii de clasa a II-a incep anul fara manuale.

acum 69 luni (11 Sep 2014)

2014 este al doilea an in care copiii de clasa I incep anul scolar fara manuale, 2014 este anul in care si copiii de clasa a II-a incep anul fara manuale. Programa scolara a fost schimbata inca din iunie 2012, dar nici pana acum Guvernul Ponta, Ministerul Educatiei nu au tiparit manualele pentru clasele I si a II-a", se arata intr-un comunicat de presa al ACL semnat de Raluca Turcan, potrivit agerpres.ro. Doi ani de zile de nepasare, incompetenta si dispret fata de soarta copiilor. Adevarul este ca au intarziat fara nicio scuza demararea procedurilor de licitatie dupa finalizarea schimbarii programei scolare", se precizeaza in comunicat.

Potrivit vicepresedintei ACL, "a doua bomba" este "unda verde" pentru universitati in organizarea invatamantului postliceal in cadrul facultatilor, masura pe care o considera "un nonsens pentru orice persoana cu logica si decenta". ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro