ACL propune ca dezbaterea candidatilor sa aiba loc joi, la Parlament: "Iohannis isi doreste o dezbatere cu Ponta"

ACL propune ca dezbaterea candidatilor sa aiba loc joi, la Parlament:

Citeste si: Constantinescu si Ciorbea: din dreapta lui Coposu la stanga lui Ponta Fostul presedinte Emil Constantinescu si fostul premier Victor Ciorbea, primii oameni de dreapta care au condus tara dupa Revolutie, au ajuns sa-l ia acum in brate pe Victor Ponta, urmasul lui Ion Iliescu in fruntea PSD Conducerea Parlamentului se reuneste astazi.

acum 112 luni (10 Nov 2014)

Din pacate, candidatul Ponta fuge de aceasta dezbatere, se ascunde sub fustele lui Ghita si ale lui Voiculescu, nu doreste sa iasa din casa si sa vina pe un teren neutru la o dezbatere. O sa-i facem inca o invitatie foarte clara, la Parlamentul Romaniei, unde Televiziunea Romana si toate celelalte televiziuni sa poata sa transmita aceasta dezbatere, sa lase faldurile fustelor si daca este barbat sa vina la dezbatere. De asemenea, a mai spus el, echipele celor doi candidati ar trebui sa negocieze si numele celui care va modera dezbaterea.Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului se reunesc astazi, incepand cu ora 14:00, dupa ce ACL a cerut convocarea Parlamentului pentru repartizarea timpilor de antena a dezbaterii dintre cei doi finalisti ai cursei prezidentiale, Victor Ponta si Klaus Iohannis.

Citeste si:

Constantinescu si Ciorbea: din dreapta lui Coposu la stanga lui Ponta

Fostul presedinte Emil Constantinescu si fostul premier Victor Ciorbea, primii oameni de dreapta care au condus tara dupa Revolutie, au ajuns sa-l ia acum in brate pe Victor Ponta, urmasul lui Ion Iliescu in fruntea PSD

Conducerea Parlamentului se reuneste astazi. ACL a cerut repartizarea timpilor de antena pentru dezbaterea Ponta-Iohannis

Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului se reunesc astazi, incepand cu ora 14:00, dupa ce ACL a cerut convocarea Parlamentului pentru repartizarea timpilor de antena a dezbaterii dintre cei doi finalisti ai cursei prezidentiale, Victor Ponta si Klaus Iohannis.

Iohannis: Nu voi coabita cu Ponta, vom avea o colaborare institutionala

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat duminica seara, la B1 TV, ca, in cazul in care va castiga alegerile, nu va coabita cu premierul Victor Ponta, ci mai degraba va exista o colaborare institutionala. Nu pot sa spun mai mult, dar ne-am batut pe ceva ce nu avem"

C... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro