ACL depune plangeri penale impotriva primarului Capitalei si a prefectului

ACL depune plangeri penale impotriva primarului Capitalei si a prefectului

Aceasta noua majoritate, incalcand toate legile care guverneaza administratia locala, a inlocuit ilegal comisia de validare, a exclus consilieri din Consiliul general in mod abuziv si a validat consilieri generali PSD in locul consilierilor generali PNL", a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, Mircea Raicu, liderul consilierilor PDL din CGMB.

acum 69 luni (5 Sep 2014)

"Ieri, 4 septembrie, prin abuz si santaj in Consiliul general s-a confirmat majoritatea PSD-PMP. Aceasta noua majoritate, incalcand toate legile care guverneaza administratia locala, a inlocuit ilegal comisia de validare, a exclus consilieri din Consiliul general in mod abuziv si a validat consilieri generali PSD in locul consilierilor generali PNL", a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, Mircea Raicu, liderul consilierilor PDL din CGMB.

"ACL va formula prin avocatii sai plangeri penale impotriva membrilor Comisiei de validare care au certificat in fals validarea mandatelor unor consilieri care nu puteau intra in mod legal in consiliu. Vom formula, de asemenea, plangeri impotriva institutiei prefectului si a primarului general pentru tot ce au facut acestia pentru blocarea consiliului general incepand cu luna mai", a adaugat Raicu. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro