ACL Bucuresti cere DEMISIA LUI PONTA: "Instiga la incalcarea legii"

ACL Bucuresti cere DEMISIA LUI PONTA:

Ponta este un premier care nu numai ca fuge de raspundere, care de doi ani nu s-a aplecat pe subiectul care astazi ii framanta pe bucuresteni, este acelasi premier care astazi instiga la incalcarea legii.

acum 58 luni (7 Oct 2014)

Potrivit lui Atanasoaei, primarul general al Capitalei Sorin Oprescu si premierul Victor Ponta sunt "vinovati in mod egal" pentru situatia legata de caldura si apa calda a bucurestenilor. Ponta este un premier care nu numai ca fuge de raspundere, care de doi ani nu s-a aplecat pe subiectul care astazi ii framanta pe bucuresteni, este acelasi premier care astazi instiga la incalcarea legii. Ii cerem demisia domnului Ponta pentru ca instiga la incalcarea legii in loc sa se aplece la gasirea solutiilor", a sustinut Atanasoaei, intr-o conferinta de presa, potrivit mediafax.ro.

La randul sau, liderul consilierilor PDL din CGMB, Mircea Raicu, a precizat ca, daca in Bucuresti va continua sa fie oprita apa calda si caldura si nu se vor gasi solutii pentru a se plati datoriile RADET, atunci ACL Bucuresti va declansa procedura de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro