Aceste imagini cu abuzurile societatii te vor face sa urasti tot ce este modern

Aceste imagini cu abuzurile societatii te vor face sa urasti tot ce este modern

Daca iti place aceasta combinatie intunecata de suprarealism, tensiune sexuala si personaje bizare, poti vedea mai multe lucrari ale lui Kazak pe site-ul lui si pe pagina lui de Facebook.

acum 106 luni (18 Sep 2015)

Artistul rus Waldemar von Kazak s-a uitat la societatea in care traim si s-a gandit s-o deseneze in cele mai negre tuse la care te-ai putea gandi. Nu este primul care sa publice o astfel de colectie de imagini, dar acestea abordeaza si alte subiecte decat dependenta de tehnologie, sex sau fuga dupa bani. Unele dintre imaginile sale sunt incarcate de sexualitate tocmai pentru a reliefa perceptia gresita a relatiei femeie-barbat, pe cand altele ironizeaza aspecte ale vietii cotidiene si cele mai intalnite obiceiuri ale omului modern. Altele sunt, pur si simplu, un mix de SF si pin-up girls.

Kazak a absolvit o scoala de design si a avut tangente cu mai multe domenii adiacente, pentru a reveni, intr-un final, la cea mai mare dragoste: ilustratiile, dupa cum informeaza BoredPanda. Daca iti place aceasta combinatie intunecata de suprarealism, tensiune sexuala si personaje bizare, poti vedea mai multe lucrari ale lui Kazak pe site-ul lui si pe pagina lui de Facebook. Totusi, unele nu sunt tocmai potrivite sa le vezi la birou sau alaturi de oameni care poate nu inteleg aceasta arta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro