Aceste capuse care ne scurteaza viata | OPINIE

Eu zic ca nu se moare de foame cu banii astia in Romania… Cu asemenea parasutari politice, nu e de mirare ca Transgaz se afla in pragul unei catastrofe: in primele 6 luni ale anului, programul de investitii a fost realizat in proportie de numai 3,05% (15 milioane de lei, in loc de 500 de milioane). Corina Bogaciu (27 de ani), deputata PSD, a fost propulsata de faptul ca este fiica unui consilier local din Voluntari, Ion Bogaciu, varul si nasul de botez al primarului Florin Pandele. Fiul lui Mircea Bobora (presedintele Consiliului Judetean Hunedoara) a fost numit de Tudose in Consiliul de Supraveghere provizoriu de la Transelectrica, unde salariile bat spre 6.000 de euro. Muntean este judecat pentru trafic de influenta si spalare de bani, cu primirea unei mite de 400.000 de euro.

acum 41 luni (19 Aug 2017)

Guvernarea PSD-ALDE atinge cele mai nerusinate cote ale nepotismului de tip fanariot. Neveste, amante, fiice, nepoate sunt numite in functii platite regeste, dar pentru care nu au niciun fel de pregatire.

Jupanii PSD-ALDE ne iau trei randuri de piele, dar, prin parasutarea unor nepriceputi in pozitii-cheie, ne expun si unor pericole mortale.

Filosofia acestor capuse agresive a fost exprimata clar de un fruntas PSD, Eugen Nicolicea: "Daca alegi o ruda geniala care a luat Premiul Nobel in dauna unui prostalau care nu e ruda cu tine, evident ca nu e niciun conflict de interese". Iar primul pas e sa-ti descoperi prin preajma tot felul de genii care, evident, ar merita sa ia Premiul Nobel.

Nobelizata lui Nicolicea e chiar tanara sa sotie, Nicoleta, pe care din ziarista de tabloid a transformat-o, prin numiri politice succesive, in membra a conducerii TVR, jupaneasa la Posta, consiliera la Cabinetul prim-ministrului (pe atunci V. Ponta) si, in fine, sefa de serviciu la Transgaz. Ce conteaza ca singurele legaturi ale duduii cu gazele sunt aragazul din bucatarie si flatulentele slobozite, dupa o masa copioasa, de Mos Nicolicea?!

Transgaz o data, Transgaz de doua ori… Evrika! La compania nationala de transport al gazelor s-a aciuat, la pensie (58 de ani), si marele lingau al Generalului Izmana: comisarul-sef (general cu doua stele) Nelu Pop. "de mult il asteptam, si Dumnezeu ni l-a adus"; "sentimente de mare respect si aprecieri"; "cu mana la cascheta, respect si consideratie deosebita"), fostul militian a binemeritat functia de "consilier la Cabinetul Directorului general al Transgaz". Din cumulul pensie de politist + salariu la Transgaz, lingaul lui Oprea ne usureaza lunar de aproape 10.000 de euro! Eu zic ca nu se moare de foame cu banii astia in Romania…

Cu asemenea parasutari politice, nu e de mirare ca Transgaz se afla in pragul unei catastrofe: in primele 6 luni ale anului, programul de investitii a fost realizat i... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro