Acest vehicul zburator ar putea fi taxiul care sa ne transporte prin orase

Acest vehicul zburator ar putea fi taxiul care sa ne transporte prin orase

Aceste componente ii dau o autonomie de aproape 300 de kilometri, la o viteza de deplasare de peste 300 de km/h.

acum 43 luni (21 Apr 2017)

Aeronava dezvoltata de Lilium Aviation poate decola si ateriza in plan vertical, asemenea unui elicopter, si se poate deplasa cu ajutorul unor turboreactoare. Aceste componente ii dau o autonomie de aproape 300 de kilometri, la o viteza de deplasare de peste 300 de km/h.

E alimentata de 36 de motoare turboreactoare, montate pe aripile de 10 metri lungime, si consuma cu aproape 90% mai putina energie decat celelalte vehicule asemanatoare.

Desi ideea de vehicul autonom este in plan, compania pune, inainte de toate, accentul pe siguranta, asa ca pana in momentul in care tehnologia va fi suficient de avansata cat sa asigure deplasarea in siguranta a pasagerilor, Lilium intentioneaza sa foloseasca piloti umani. De asemenea, la bordul vehiculelor personale zburatoare pe care le propune, pasagerii vor avea la dispozitie parasute si un sistem de protectie denumit "Flight Envelope Protection System", care previne pilotarea navei in afara parametrilor de siguranta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro