Acest cablu reversibil rezolva cea mai mare problema pe care o are microUSB

Acest cablu reversibil rezolva cea mai mare problema pe care o are microUSB

Abia cu cablul Lightning de la Apple si cu USB-C pe cele mai noi telefoane cu Android a fost rezolvata problema introducerii gresite a cablului microUSB.

acum 74 luni (29 Jul 2016)

Abia cu cablul Lightning de la Apple si cu USB-C pe cele mai noi telefoane cu Android a fost rezolvata problema introducerii gresite a cablului microUSB. Totusi, in ultimii cinci ani toate produsele (mai putin ale Apple) au venit cu microUSB, iar acesta a devenit standard. Problema ireversibilitatii lui inca exista, dar in urma cu un an MicFlip aparea intr-o campanie pe IndieGoGo si reusea cu succes sa fie finantat. Mai avea si OnePlus cablu reversibil, dar dezavantajul era ca portul pentru PC era doar o fasie cu circuite deloc stabila.

Cablul propriu-zis are 200 de centimetri, ceea ce e cam mult, dar sunt si oameni care prefera sa nu stea lipiti de perete cand isi incarca telefonul. Dincolo de acest mic inconvenient, cablul este mai rezistent decat majoritatea celor pe care le primesti cu telefonul sau le gasesti pe piata. Inca vei mai avea telefoane vechi cu microUSB, vei mai avea camere si alte gadgeturi. Pentru toate acestea, cei aproape 80 de lei dati pe un asa cablu sunt mai mult investitie decat cheltuiala. Hai pe Facebook ca sa stii ce-i nou si cand nu esti pe site! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro