Acer Aspire S24, pentru cei care vor sa impresioneze [TECH REVIEW]

Acer Aspire S24, pentru cei care vor sa impresioneze [TECH REVIEW]

actualizarile au durat vreo trei ore.O data pornit, culorile sunt vii, puternice, display-ul are un unghi de vizualizare de 178 de grade. As fi vrut sa am posibilitatea de a ridica sau cobori monitorul, dar poti sa-i schimbi unghiul de vizualizare de la -5, la 30 de grade si asta rezolva partial chestiunea.

acum 28 luni (23 Mar 2018)

Prima data te socheaza cu finetea si frumusetea sistemului, e o piesa de arta in felul lui. Insa cel putin la inceput nu-l poti folosi fara un cont de Microsoft, Cortana te ia in primire ca un vanzator al unui magazin care alunga clientii cu insistenta si actualizarile de Windows... actualizarile au durat vreo trei ore.O data pornit, culorile sunt vii, puternice, display-ul are un unghi de vizualizare de 178 de grade. Marginile sunt un amestec de negru cu auriu-sampanie, iar unitatea centrala e neagra, cu o dunga argintie. Are un incarcator ca de laptop, care se conecteaza in spatele suportului de sustinere, care e si unitatea centrala.

Specificatiile

Procesor Intel generatia a 8-a, i5 8250U, Quad-core la 1.6 GHz (frecventa maxima 3.40 GHz), memorie RAM 8GB DDR4, SSD Kingston de 128 GB, Hard-disk de 1TB (5400 rpm), placa video integrata Intel UHD graphics 620. Are un port Rj-45 pentru conexiune prin cablu 10/100/1000 Mbs, retea wireless 802.11ac (a/b/g/n), 2 porturi HDMI, o mufa USB 2.0, doua USB 3.0, una USB-C si un cititor de SD Card.

Are de asemenea incarcare wireless (QI charger) pentru smartphone sau alt dispozitiv care suporta asemenea tehnologie, pe unitatea centrala, in partea stanga.

Experienta de lucru

Pentru un computer office e perfect, ocupa putin spatiu, se misca rapid, nu e zgomotos si eleganta lui va impresiona orice coleg, vizitator sau client. In Novabench a scos 1329 de puncte, iar in Passmark 3024 de puncte si s-a clasat mai bine decat 69% dintre sistemele testate. Viteza de scriere - citire a SSD-ului e de 530 MB/s - 437 MB/s. Pe reteaua de internet wireless (2.4 GHz) am obtinut la download 62.78 Mbps si la upload 72.23 Mbps. De asemenea, nu m-au impresionat deloc mouse-ul si tastatura, care spre deosebire de restul computerului, sunt dintr-un plastic lucios, ieftin. As fi vrut sa am posibilitatea de a ridica sau cobori monitorul, dar poti sa-i schimbi unghiul de vizualizare d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro