Accidentul din Ungaria: O familie si-a pierdut doi fii si nora. Autoritatile incearca sa stabileasca numarul copiilor care vor avea nevoie de consiliere

Accidentul din Ungaria: O familie si-a pierdut doi fii si nora. Autoritatile incearca sa stabileasca numarul copiilor care vor avea nevoie de consiliere

Primarul spune, referindu-se la doua dintre victimele care proveneau dintr-un alt sat, Agriseu, ca erau sot si sotie si aveau 7 copii. Conform sursei citate, un alt pasager mort se tragea din comuna, insa s-a mutat in Agriseu, localitate care este tot din judetul Mures si de unde erau si celelalte victime.

acum 25 luni (23 May 2018)

Primarul spune, referindu-se la doua dintre victimele care proveneau dintr-un alt sat, Agriseu, ca erau sot si sotie si aveau 7 copii. O celula de criza a fost constituita, miercuri, la nivelul Prefecturii Mures, din care fac parte experti in asistenta sociala, pentru a se oferi sprijin familiilor si consiliere psihologica minorilor ai caror parinti sau rude au decedat in accident.

Primarul comunei Mica, Szekely Ladislau, a declarat, miercuri, pentru News.ro, ca de dimineata a vizitat doua familii care au pierdut patru persoane in accidentul din Ungaria soldat cu noua morti. Soferul era din satul Deaj, iar alti doi barbati tineri si o femeie erau din satul Capalna de Sus, din aceeasi familie. Sunt romi, am vorbit cu tatal baietilor, care a fost si el la munca in Slovenia, insa s-a intors cu masina acasa, nu cu microbuzul, si a ajuns cu doar doua ore inainte. Au lucrat toti in agricultura, pe o plantatie de hamei si veneau acasa cu banutii stransi, ca au mare nevoie, e o familie cu greutati ", a povestit primarul.

Edilul spune ca soferul facea transport international de persoane cu microbuzul sau si mai avea un magazin alimentar in sat. Am si luat legatura de dimineata cu asiguratorul si mi-a confirmat ca va plati daune pentru familiile tuturor celor noua victime decedate, conform contractului", a spus primarul comunei Mica.

Conform sursei citate, un alt pasager mort se tragea din comuna, insa s-a mutat in Agriseu, localitate care este tot din judetul Mures si de unde erau si celelalte victime. Si acolo e necaz mare, am aflat ca in microbuz erau mama si tatal a sapte copii, care au ramas acum orfani", a spus edilul.

Szekely Ladislau a declarat ca cele doua familii din care proveneau victimele din Deaj si Capalna de Sus vor primi sprijin financiar de la Primaria Mica. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro